Miljøpakken bygger gang- og sykkelveg langs Tyholtveien

Dagens fortau er smale og ubrukelige vinters tid.

- Annonse -

Miljøpakken startet denne uke byggingen av nye 530 meter med gang- og sykkelveg langs Tyholtveien. Målsetningen er å lage en sikrere skolevei for barna i nærområdet.

Fra før er det bygget fortau på strekningen fra Henrik Mathisens vei til Persaunevegen. Den nye strekningen vil gå fra Persaunevegen og ned til Kong Øysteins veg. Her blir det sykkelvei med fortau på sørsiden av bilveien, mens kjørebanen blir litt smalere.

I byggeperioden er nedre del av Tyholtveien stengt for gjennomkjøring med bil. Det skal sikre framkommelighet for buss og syklister mens vegen er innsnevret. Det er imidlertid lov å kjøre til Drivstua gartneri.

1 kommentar

  1. Fortauet er ikke for smalt. Her ser man tydelig at beboere lar egen vegetasjon vokse langt inn på fortau. Det burde skrives ut bøter til boligeiere som ikke ser at det er deres ansvar å trimme busker som vokser seg over tomtegrensene. Så er de frekke nok til å klage over at kommunen må inn å felle busker og trær for å gjøre plass. Se på den driten der. Ser ut som det ikke har vært klippet hekk der siden innflytting. Provoserende.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ