Lørdag åpner «nye» Vassfjellet – slik kommer du deg dit

AtB starter opp igjen populært busstilbud.

- Annonse -

Snøen har lagt seg, og sesongen for både bortover- og nedoverski er for alvor her. Samtidig har Vassfjellet Vinterpark bygget ut, fått splitter ny stolheis og økt kapasiteten betydelig.

Nå gjenopptar AtB rutetilbudet til alpinanlegget som i fjor hadde hele 9000 påstigninger fra januar til april.

Lørdag 17. desember, blir det igjen daglige bussavganger fra Trondheim. Linje 96 vil gå mellom Tillerterminalen og Vassfjellet – både på hverdager og i helger.

– i er glade for å ha fått på plass et busstilbud i Vassfjellet i år også, slik at skiglade lett kan komme seg til og fra, sier Harald Storrønning, direktør for tilbudsutvikling og mobilitet i AtB.

I vinter er det Thorleifs Bussreiser som kjører ruten, og bussene vil være merket med AtB-logo. Bussene vil også ha egen lagringsplass for skiutstyr.

–Det blir nesten ikke enklere å komme seg dit, mener Storrønning, som oppfordrer til at utstyr pakkes i skiposer.

Rutetidene skal korrespondere med metrolinje 1 (Kattem-Tiller-sentrum-Strindheim-Ranheim) som går til og fra Tillerterminalen. Avgangene tilpasses skisenterets åpningstider, og det vil de fleste dagene være sju daglige avganger til Vassfjellet.

Prisen er den samme som for det vanlige busstilbudet i Trondheim, og du kan enten bruke
periodebilletten din, kjøpe enkeltbillett i appen AtB eller sende SMS til 2027. Som på metrobussene, må billetten være kjøpt før påstigning

Rutetilbudet varer frem til 10. april 2023.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ