Lokalpolitiker oppgitt over skilting: – Ren idioti

Svein Otto Nilsen (PP) mener påbudt kjøreretning ved jernbanestasjonen fører til unødvendig bilkjøring i Trondheim sentrum.

- Annonse -

-Dette er det noe av det dummeste jeg har sett i miljøbyen Trondheim. Er målet at det skal kjøres mest mulig bil i sentrum, spør en oppgitt Nilsen.

Skiltingen den mangeårige bystyrepolitikeren sikter til er et av påbudsskiltene ved rundkjøringen utenfor Trondheim sentralstasjon.

-Kommer man med storbil fra Brattøra eller fra Nordre avlastningsvei via den nye Gryta, så er det påbudt sving til venstre ved jernbanen. Det er med andre ord ikke lov til å kjøre rett frem om man skal til Vestre kanalkai, forklarer Nilsen.

I følge Nilsen vil dette føre til en «unødvendig» bilkjøring i Trondheim sentrum.

-Skal man til Vestre kanalkai må man kjøre opp Søndre gate, via Dronningens gate, ned Kjøpmannsgata og inn Fjordgata, og deretter ned til jernbanen igjen slik at man kan svinge til venstre. Dette er en unødvendig kjøretur på minst 5 minutter utenom rushtrafikken, sier Nilsen som legger til at han nå vil ta opp saken i rette fora.

PS! Veien over jernbanebrua og videre mot Gryta er fylkesvei, mens veien inn mot Vestre kanalkai tilhører Trondheim Havn IKS.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ