-1.8 C
Trondheim
torsdag, februar 2, 2023

HØR Trondheim på plass i nye lokaler i MAX-bygget

Holder til i 2. etasje hvor man deler venterom med Speare Helse.

- Annonse -

HØR Trondheim kunne fredag endelig ta i bruk sine nye lokaler i MAX-bygget i Tempevegen. Klinikken har holdt til i midlertidige lokaler siden i fjor høst.

HØR er Norges største private kompetansekjede innen hørsel, høreapparat, tinnitus, nedsatt lydtoleranse og formstøpte ørepropper.

Kjeden har fra før 2 klinikker i Oslo og 1 klinikk i Sandefjord. Ved klinikken i Trondheim er man foreløpig 3 audiografer, men i løpet av januar kommer det også inn en audiopedagog i teamet.

HØR Trondheim tilbyr ulike hørselstester samt salg og justering av høreapparater. Her tester audiograf Cecilie S. Solem (t.v.) hørselen til en kunde som er innom på åpningsdagen.

-HØR Trondheim spesialisert seg på tinnitus utredning og behandling, og har et stort tverrfaglig team med erfarne audiografer og audiopedagoger som alle har spisskompetanse og erfaring innenfor tinnitus og nedsatt lydtoleranse, forteller klinikkleder og audiograf Erik J. Larsson.

I følge Larsson er HØR-kjeden de eneste i Norge som selger hjelpemiddelet «Lenire» som reduserer tinnitus-symptomer ved hjelp av bimodal nevromodulasjon.

-Lenire er en innovativ og lovende nyhet innen tinnitusfeltet. Det er jo nærmere 1 million nordmenn som sliter med tinnitus, så vi er glade for å tilby denne behandlingen her i Trondheim, sier Larsson.

HØR Trondheim har drop-in tirsdag og fredager mellom 12:00-14:00, hvor man kan få service og hjelp med høreapparatene sine.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: