Teknologiselskapet Elekt i Trondheim har ansatt ny CTO

Har hentet inn en erfaren fintech-entusiast for å revolusjonere strømbransjen.

- Annonse -

Det norske teknologiselskapet Elekt har ansatt Axel Hunter som ny Chief Technology Officer (CTO). Det er selskapet selv som leder dette i en pressemelding.

I følge Elekt er Axel Hunter er en erfaren fintech-entusiast med mange års erfaring med å utvikle apper og teknologi som utfordrer tradisjonelle aktører i en rekke bransjer.

Han har også vært med å transformere oppstartsvirksomheter fra finansiering til oppskalering.

Hunter har tidligere vært en nøkkelspiller i flere internasjonale appsuksesser, som UCF Fight Pass og hjulpet selskaper som Shell, Royal Bank of Scotland Mettle med å lykkes med gode brukervennlige løsninger

Axel Hunter (bildet) er ansatt som ny CTO i teknologiselskapet Elekt (Foto: Sara Hay Ulset / Hulz Invest AS)

-Vi er begeistret over å ønske Axel Hunter velkommen til Elekt-familien. Han har en enestående «track record» innen teknologi og innovasjon, og vi er sikre på at hans erfaring vil hjelpe oss med å nå vårt mål om å hjelpe folk å mestre strøm, forteller Elekt-gründer og CEO, Arnt Inge Sætern.

Fremover skal Hunter lede utviklingen av Elekt-appen hvor man har et klart mål for øye – å forvandle hvordan vi håndterer og forstår vårt strømforbruk.

-Det er ikke ofte jeg kommer over muligheter med så stort potensial. Etter å ha sett «roadmap’en», teamet som utfører arbeidet, og markedsmulighetene, bestemte jeg meg for å bli med. Jeg er spent på å jobbe med teamet for å utvikle Elekt-appen og bidra til å gjøre smart strømforbruk enklere og mer tilgjengelig for alle, forteller Hunter.

Elekt har i følge seg selv som mål å hjelpe folk å mestre strøm ved å tilby en uavhengig rolle i markedet. Nylig kunngjorde selskapet at de vil slutte med strømsalg for å fokusere 100% på å utvikle tjenester i appen sin.

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: