Suksess for Ranheim under ungdoms-NM i friidrett

Ranheims utøvere hentet hjem hele 5 gull under helgens UM i friidrett i Bergen.

- Annonse -

Tekst og foto: Bjørn Johansen

Under årets UM i friidrett markerte Ranheims utøvere seg med 5 gull, 3 sølv og 1 bronse.

Talentfulle Hannah Murai Ubby (16) vant hele tre øvelser; 100m, lengde og tresteg. Med hele 12,53 meter i tresteg fikk hun prisen for mesterskapets beste resultat i jenteklassen. På verdensstatistikken er hun med dette resultatet 7. beste jente i sin årsklasse.

Aksel Wormdahl (17) satser på hoppøvelsene og har hatt veldig stor fremgang i år, der han blant annet tok kravet til senior-NM i lengde tidligere i sommer med å hoppe hele 6,76 meter. Under UM fikk han med seg to medaljer, gull i lengde og sølv i tresteg.

Nora Aune sikret gull på 100 m med tiden 12,19 (Foto: Bjørn Johansen)

Nora Aune (19) har vært en fast medaljegrossist på UM siden hun var 15 år. Etter en litt trøblete sesongstart var toppformen tilbake under UM. Hun tok et klart gull på 100m med sterke 12,19 sek, 5 hundredeler bak persen.

Ranheim har også gode kastere. Maia Hepsø (17) har tatt store steg denne sesongen. Tidligere i år har hun tatt kravet til junior-NM i diskos og kravet til senior-NM i slegge. Under UM ble det sølv i diskos.

Sverre Ranes (17) perset med hele 5 meter og tok sølv i slegge. Linus Strupstad (16) fikk også edelt metall med bronse i slegge.

1 kommentar

  1. Herlige utøvere, flott miljø, og dyktige trenere. Noe som gir resultater, og skaper minner for livet. Dette kan ikke kjøpes for penger, eller bestilles, men er et produkt, skapt av frivillighet og glede.
    Heldige er di som er en del av dette, og klarer å verdsette det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ