Ranheimsvegen stenges i høstferien

Shuttlebusser og alternativ busstrasé skal gjøre det lettere for de som reiser med buss.

- Annonse -

Ranheimsvegen stenges utenfor Ranheim kulturtribune i høstferieuka, fra fredag 6. oktober kl. 18 til og med søndag 15. oktober. Stengingen er nødvendig for å koble sammen nye og gamle avløpsrør.

Veien stenges helt både for bil og buss i perioden. Det betyr en lang omkjøring med bil via Charlottenlund og Skovgård. Bussen vil i perioden kjøre alternativ trasé direkte fra Skovgård via Kochhaugvegen til endestasjonen.

For de som skal gå av en plass mellom Skovgård og Ranheim skole, vil det gå mindre shuttlebusser fra Skovgård som vil ha endestasjon utenfor Ranheims idrettshall.

(Kart: Trondheim kommune)

Det vil bli mulig å passere anleggsområdet for gående og syklende, men det vil være omlegging utenfor biblioteket. Entreprenøren tilpasser dette avhengig av plassbehovet de har for graving og utstyr. All omlegging blir skiltet, og anleggsområdet blir gjerdet inn.

Trondheim kommune bygger et nytt avløpsanlegg med bedre kapasitet mellom Sjøskogbekken pumpestasjon og Ranheim kulturtribune.

Kloakk og regnvann skal separeres slik at kloakken pumpes til renseanlegg og regnvannet går direkte til fjorden. I tillegg til at det er bra for miljøet, vil tiltaket også redusere faren for tilbakeslag av avløp i kjellere.

Kommunen forteller i en pressemelding at man beklager at vegstengingen og anleggsarbeidet fører til ulemper, støy og støv, men at man håper at innbyggerne på Ranheim har forståelse for at jobben må gjøres.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ