Lover store fyrverkerishow på Ranheim og Klett

Nå håper arrangørene at flest mulig vil være med på spleiselaget.

- Annonse -

-Akkurat hvor mange som hver nyttårsaften følger med på fyrverkeriet er vanskelig å si, men det er snakk om ganske mange tusen. Folk samler seg over store deler av Trondheim øst for å få med seg showet, forteller Morten Lund i Lund Pyro.

Det er åttende gang Lund Pyro vil arrangere bydelsfyrverkeri på Ranheim. Lund forteller at størrelsen og varigheten på fyrverkeriet vil være avhengig av hvor mye man klarer å samle inn på forhånd.

Oppskytingen av bydelsfyrverkeriet på Ranheim finner sted i skråningen ovenfor Dromedar Kaffebar Overvik i Presthusvegen.

-I fjor utgjorde private vipps nesten 75% av innsamlede midler. Hvor mye man ønsker å være med på er helt opp til den enkelte. Alle monner drar, sier Lund som også oppfordrer lokalt næringsliv til å være med på spleiselaget.

Som i fjor vil oppskytingen finne sted ovenfor Dromedar Kaffebar på Overvik i Presthusvegen.

Oppskytingen på Ranheim starter klokken 18:00. Mer informasjon finner du HER.

Klett
Også på Klett rigges det stort bydelsfyrverkeri i regi av Leinstrand IL. Det er sjette gang idrettslaget inviterer til et slikt bydelsfyrverkeri.

Fyrverkeri på Klett (arkivbilde)

Selve oppskytingen starter kl. 17.00, men allerede fra kl. 16.00 blir det salg av vafler, kaffe og gløgg fra kiosk i klubbhuset.

Også fyrverkerishowet på Klett er et spleiselag mellom næringsliv og privatpersoner. Idrettslagets trofaste sponsorer er blant de som hvert år har stilt opp.

Mer informasjon om bydelsfyrverkeriet på Klett finner du HER.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ