Romolslia SK fikk sjekk på 25.000 under RBK-kamp

Får støtte av Coop Midt-Norge og RBK for sitt arbeid for å opprettholde et godt fotballtilbud for barn og unge uten at treningsavgiften blir for høy.

- Annonse -

Hvert år deles det ut penger fra Coop-RBK fondet til humanitære formål i Trøndelagsregionen. Alle frivillige, ideelle organisasjoner i Trøndelag kan søke om støtte.

I år ønsket fondet å stimulere klubber som gjør det lille ekstra for å legge til rette for like muligheter i barne- og ungdomsfotballen.

-Like muligheter handler ikke bare om like muligheter for gutter og jenter, men også om tiltak som gir like muligheter uavhengig av familiens økonomi eller spillernes fysiske og psykiske forutsetninger. Fotballen skal være en arena som inkluderer alle, forteller Unni Lunde Haagenstad, Sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge.

En viktig del av inntektene til fondet kommer fra salget av RBK-brød i Coop sine butikker. For hvert brød som selges gis det 1 krone til fondet.

-Vi i RBK er veldig opptatt av å støtte opp om det arbeidet som skjer ute i breddeklubbene. Samfunnsansvaret står sterkt i klubben, der deler vi og Coop samme verdisyn. Vi er opptatt av å engasjere oss lokalt, sier Tore Bjørseth Berdal, daglig leder i RBK

Sjekk på 25.000

I pausen under lørdagens kamp mellom RBK og Bodø/Glim på Lerkendal kunne nestleder  Vibeke Ansnes i Romolslia Sportsklubb motta en sjekk på 25.000 kroner.

–Det er utrolig hyggelig å få denne støtten. Vi ønsker at fotball skal være en aktivitet for alle og er opptatt av å opprettholde et mangfold i klubben, med stort fokus på inkludering. Vi ønsker ikke at barn og unge skal oppleve utenforskap og er tydelig på at våre aktiviteter er for alle, forteller Ansnes.

Romolslia Sportsklubb beskriver seg selv som den lille klubben med det store hjertet, hvor det skal være plass til alle uten at økonomien skal være et hinder for å delta.

Med støtten fra Coop og RBK får klubben nå ekstra midler til å opprettholde et godt fotballtilbud for barn og unge i nærmiljøet, uten at treningsavgiften blir for høy.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ