Vellykket korpskonsert

Leder i Lade skole musikkorps, Ola Gudmund Storrø, er godt fornøyd med både oppmøte og det rent musikalske.

– Det var første gang vi arrangerte en slik felleskonsert med et strykeorkester. For våre musikanter var det helt klart en spennende og annerledes konsert. Gledelig var det også at såpass mange foreldre hadde tatt turen denne dagen.

Høydepunktet i konserten var når korpset og strykeorkesteret sammen fremførte stykker fra musikalen «Les Misérables».

Økt rekruttering

Lade skole musikkorps har de senere årene opplevd en jevn stigning i rekrutteringen og teller i dag ca.70 medlemmer, hvorav 30 spiller i hovedkorpset.

STORT OPPMØTE: Leder av Lade skole musikkorps, Ola Gudmund Storrø, var godt fornøyd med både oppmøte og det rent musikalske.
STORT OPPMØTE: Leder av Lade skole musikkorps, Ola Gudmund Storrø, var godt fornøyd med både oppmøte og det rent musikalske.

– I fjor var et toppår med hele 20 nye aspiranter. Vi har holdt en del konserter i skoletiden, noe jeg tror har vært positivt for rekrutteringen, forteller Storrø.

Økt oppslutning har det også vært for musikkorpsets tilbud til de aller yngste.

– Vi har en egen gruppe med duskejenter som er et tilbud for elever på 1. og 2. trinn. Mange av disse fortsetter i korpset når de blir gammel nok.

Sterke resultat

Lade skole musikkorps kan også vise til mange gode resultat i konkurransesammenheng. Under fjorårets Steinkjerspæll dro korpset i land førstepremie. Under Trøndersk Mesterskap i februar ble det en sterk 2. plass i 3. divisjon. Storrø tror et godt miljø innad i korpset er med på å skape gode musikalske resultat.

– På samme måte som i fotball er også det vi holder på med en laginnsats. De eldste i korpset tar godt vare på de yngste som kommer inn. Dette gir trygghet, trivsel og ikke minst spilleglede.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.