- Annonse -

Gjorde ski-kupp på Leangen

Store og små sikret seg alpinutstyr for en rimelig penge da Freidig Alpin arrangerte bruktmesse siste helgen i oktober

- Annonse -

Leder av Freidig Alpin, Aksel Stautland, var godt fornøyd med besøket.

-Bruktmessa er en fin måte for klubben å få inn penger på og for alpininteresserte til å skaffe seg utstyr for en rimelig penge. Ekstra artig er det når bruktmessa kan være med på å rekruttere nye medlemmer til klubben.

Freidig Alpin er i dag distriktets største alpinklubb og har medlemmer fra hele byen. Klubben har flere aldersinndelte klasser fra 10 år og oppover.

 

-Vi har innenfor de konkurrerende klasser fra 13 /14 år og oppover utøvere som hevder seg godt både nasjonalt og internasjonalt, forteller Stautland.

Klubben har også en egen foreldregruppe.

-Vi ønsker å skape et godt samhold mellom foreldre og utøvere. Foreningen FFF
(Frosne Foreldres Forening) er en aktiv pådriver i sosial sammenheng.

FOTBALL OG ALPIN: Solveig fra Tyholt hadde tatt med barna Anna (12) og Hans (10) til bruktmessa på Leangen. – Ingen av oss er med i alpingruppa, men ungene spiller i Freidig Fotball, forteller Solveig. Med nytt alpinutstyr i hus venter familien nå bare på at snøen skal legge seg på
GOD SERVICE: Vibeke fra Sjetnemarka fikk god hjelp fra Ørjan Berg-Johansen i Freidig Alpin til å velge riktig utstyr. – Dette er den fjerde bruktmessen jeg har vært på og servicen er like god hver gang, forteller Vibeke som sikret seg ski, staver, hjelm og to par støvler.
FULL PAKKE TIL RANHEIM: Mamma Helen, pappa Kjetil og barna Max (5), Leo (7) og Beatrice (9) var tidlig ute og sikret billig alpinutstyr til hele familien. Nå venter alpinløypene i Meråker og Åre.

 

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: