Samler på fargerike fjes

SAMLER PÅ FJES: Kjersti Blopp Grønning fra Leangen åpnet denne uken sin første fotoutstilling her til lands. Fra før har hun deltatt i to større utstillinger i London.

Midt i det yrende folkelivet på Barcelonas paradegate La Rambla kommer en eldre frue gående med ektemannen på slep… i hundebånd.

Trondheimskunstner Kjersti Blopp Grønning tar fram kameraet og foreviger opptrinnet. Nå er det litt spesielle paret, samt en rekke andre sære personligheter, å finne på fotoutstillingen «Din Nabo» på Ila Brainnstasjon.
Fotokunstner
Utstillingen, som vil vare fram til den 2. januar, er den første fotoutstillingen Kjersti Grønning fra Leangen holder her til lands. Fra før har hun deltatt i to større utstillinger i London, hvor hun i sommer avsluttet en 3 årig media- og fotoutdannelse ved Goldsmiths universitetet.

MANN I HUNDEBÅND: - Det er først når jeg kommer til større byer at folk tør by på seg selv, forteller Kjersti Blopp Grønning.
MANN I HUNDEBÅND: – Det er først når jeg kommer til større byer at folk tør by på seg selv, forteller Kjersti Blopp Grønning.

Nordre
Grønning tror det hadde vært vanskelig å få til tilsvarende blinkskudd i Trondheim.
– Jeg har brukt noen timer i Nordre, men vi trøndere er litt mer forsiktig av oss. Det er først når man kommer til en større by at folk tør å by på seg selv.

Grønning poengterer at det ikke nødvendigvis er byorginalene som gir de beste bildene.

– Helt «normale» mennesker kan være vel så spennende. For meg handler det om å fange et øyeblikk og formidle personligheter og situasjoner