7.6 C
Trondheim
onsdag, oktober 20, 2021
- Annonse -spot_img

Ønsker flygel til 1,1 mill til Byneset

Ildsjeler i det lokale kulturlivet  vil ha flygel til 1.1 millioner i aulaen på Spongdal skole.

- Annonse -

Byneset og Leinstrand har et allsidig kulturliv med lange tradisjoner. Da nye Spongdal skole stod ferdig i 2014 åpnet det for en videre utvikling og utfoldelse.

Nå jobbes det med å få anskaffet et flygel til aulaen som har plass til 400 personer i tillegg til kor og orkester.

-Et flygel kan brukes av hele kulturlivet, fra skole, kulturskole, kor, korps og andre. I tillegg har vi muligheten til å arrangere konserter med profesjonelle pianister, forteller Roar Wiik.

BYGDAS STORSTUE: Da nye Spongdal skole åpnet i 2014 ble det også et løft for det lokale kulturlivet på Leinstrand og Byneset. (Foto: Trondheim Kommune)
BYGDAS STORSTUE: Da nye Spongdal skole åpnet i 2014 ble det også et løft for det lokale kulturlivet på Leinstrand og Byneset. (Foto: Trondheim Kommune)

Wiik er en av flere ildsjeler i kulturlivet som nå er med i en komite som arbeider med å samle inn penger til dette formålet. Komiteen består ellers av Randi Stene, Øystein Baardsvik, Dagfinn Thomassen, Christin Goedecke, Jostein Kløften og Harald Bjørkøy.

1.1 millioner

Og det er ikke et hvilket som helst flygel man nå samler inn til.

-Vår ambisjon er et Steinway C-modell til ca 1.1 millioner, forteller Wiik.

Så langt er det gitt tilsagn på til sammen 650.000 hvor kommunen bidrar med 150.000. Nå håper initiativtagerne at flere i bygda vil være med på dugnaden og tegne seg for en «flygelaksje» på 1000 kroner.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: