11.2 C
Trondheim
fredag, juni 18, 2021
- Annonse -spot_img

En fullsatt Lademoen kirke fikk oppleve vakker julekonsert

4. trinn ved Charlottenlund skole og Trondheim Politis Brassband sørget for julesteming i Østbyen.

- Annonse -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Forrige tirsdag var det igjen tid for å finne julestemningen i Lademoen kirke da Trondheim Politis brassband arrangerte julekonsert med nesten 100 inviterte elever fra 4.trinn ved Charlottenlund barneskole som deltakere.

Arrangementet har de siste årene utviklet seg til å bli en flott førjulstradisjon. En fullsatt

SAMSPILL I LADEMOEN KIRKE: Elever i 4. trinn ved Charlottenlund barneskole spilte sammen med Trondheim Politis brassband

Lademoen kirke fikk igjen muligheten til å nyte flott barnesang fra et massivt kor, flinke sangsolister og tekstlesere. Alt anført av brassbandet som i tillegg til å være musikalsk grunnlag for barnesangen også fremførte tre fremragende nummer fra eget repertoar.

Julestemning

Det var ingen tvil om at publikum fant julestemningen i løpet av konserten. I en fullpakket kirke var det mange rørte blikk og gode ord etter konserten.

-Et fantastisk samspill mellom et brassband i storform og elever som strålte om kapp med lucialysene gjorde at julestemningen fikk godt tak midt i desembers julestress, forteller en storfornøyd fagleder ved Charlottenlund barneskole Iver Dragset.

Dragset forteller at man ved Charlottenlund skole setter kulturopplevelser for barna høyt.

VAKKER FØRJULSKONSERT: Charlottenlund barneskole og Trondheims Politis brassband har samarbeidet i mange år.

-Det har vært en bevisst satsing gjennom mange år. På denne julekonserten tør jeg påstå at også publikum fikk en kulturell opplevelse på høyt nivå.

Brassbandets leder, Knut Einar Dahl, takket avslutningsvis for tradisjonen med samarbeid med skolen og sa han allerede gledet seg til å gjenta suksessen neste år.

Konserten ble avsluttet med, som elevene selv så fint fortalte det, den viktigste julesangen av dem alle.

-Med ønske om en god jul og at alle sang med ble avslutningen med “Deilig er jorden” sittende som en god følelse man hadde med seg lenge etter konsertslutt, forteller Dragset.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img

LES OGSÅ

ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;