Turområde skjemmes av knuste ruter og tomme ølbokser

Knuste vinduer i det gamle skianlegget på Gråkallen kan føre til alvorlige skader mener flere turgåere Bydelsnytt har snakket med.

- Annonse -

-Unger løper gjerne foran for å utforske. Om de uten tilsyn får boltre seg blant glasskår og tomme vinflasker kan det fort gå galt. At det skal se slik ut ved et av byens mest populære turområder er en skam, forteller en eldre turgåer som ofte benytter seg

Et lite steinkast fra Skistua ligger det gamle gråkallrennet som fram til midten av 50-årene var en av de viktigste arenaene for skisport i Midt Norge. Det siste hopprennet ble arrangert i 1985. Etter det har det gamle anlegget forfalt.

HÆRVERK: Det gamle skianlegget ved Gråkallen preges av knuste glass og tomme ølbokser. Ved den gamle dommertribunen har noen prøvd å sette fyr på selve bygget.

I dag er skismurning og heiarop byttet ut med knuste vindusglass og tomme ølbokser.

-En skam at det ikke blir ryddet opp, forteller flere turgåere til Bydelsnytt.

Ved den gamle dommertribunen er det sågar forsøkt å tenne på hele bygget. -Her har noen forsøkt å tenne på et bål på selve terrassen. Galskap, forteller et ungt par som har tatt en rast i den bratte bakken opp mot Gråkallkuppelen.

Bydelsnytt ser også at det er kastet grillkull rundt om på anlegget. At det ikke har tatt fyr i vegetasjonen må sies å være flaks.

HER KAN DU SE BILDER FRA DET GAMLE SKIANLEGGET:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ