- Annonse -spot_img

Se bilder fra Kattemdagen 2017

En opplagt statsminister kastet glans over "Kattemdagen"

- Annonse -spot_img

-Vi har tro på Norge og vi har tro på frivilligheten. Uten den stopper Norge. Derfor er det ekstra flott å kunne få dele ut ikke bare én, men to frivilligpriser, sa en opplagt statsminister da hun lørdag gjestet den tradisjonelle bydelsfestivalen på Kattem.

I år gikk prisen «Årets frivillig» til Astrid Winther og Bjørn Jonassen som fikk utdelt hver sin blomsterbukett av Erna Solberg.

ÅRETS FRIVILLIG: Statsminister Erna Solberg delte ut prisen «Årets frivillig 2017» til Astrid Winther og Bjørn Jonassen.

 

 

 

-Akkurat hvor mange som har vært innom vet vi ikke, men det har vært fullt kjør absolutt hele dagen, fortalte en fornøyd daglig leder av Kattem frivilligsentral, Gunn Kristin Nilsen.

Og for de mange hundre som denne dagen hadde tatt turen til området bak Prix kunne man få med seg både lokal kunst og håndverk.

Tradisjonen tro var det også i år en rekke aktiviteter for små og store barn. Klatregruppa til Kattem IL arrangerte bruskasse-klatring, Pinsemenigheten stod for hoppeslott og ballongfigurer, Stall Øysand lot barna få ri på ponnier mens representanter fra frivilligsentralen hadde ansiktsmaling og neglelakkering.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ