Over 500 deltok på Kattem Cup i helga

Etter en pause på åtte år var det i helgen igjen klart for Kattem Cup. 

- Annonse -

I strålende sensommersol møttes 500 spillere fra 63 lag til dyst på kunstgresset på Åsheimbanen. Selv om påmeldingen kunne vært større var allikevel arrangør Kattem fotball godt fornøyd med cupen.

-Helt klart. Det var mye som skjedde av forskjellige aktiviteter denne helga slik at konkurransen var stor. At vi fikk litt over 60 påmeldte lag er helt greit da klubben trenger noe tid på å bygge opp igjen kompetansen som cup-arrangør, forklarer en blid Randi Holmestad.

Kattem Fotball har de siste årene gjort en rekke store investeringer . En ny 9er bane er bygd mens den gamle 11er banen har fått nytt dekke.

Tidligere i år kunne også Kattem Fotball ta i bruk sitt helt nye klubbhus.

FLOTTE FASILITETER: Tidligere i år kunne Kattem Fotball ta i bruk sitt helt nye klubbhus i bakgrunnen.

-Selve bygget er en tidligere barnehage klubben fikk overta fra kommunen for en symbolsk sum i fjor. Hundrevis av dugnadstimer er imidlertid lagt ned for å få bygget til å bli et topp moderne klubbhus med kontorer, garderober og kiosk, forteller Holmestad.

Men selv om Kattem Fotball har hatt noen års pause som cup-arrangør gikk allikevel helgens cup knirkefritt.

-Det flotte været gjorde sitt til at helgens cup ble en suksess.  Vi har imidlertid lært mye og vil arrangere en enda bedre cup neste år, lover Holmestad.

PS! I de eldste klassene ble det arrangert sluttspill. Her var det Leinstrands guttelag og Kattems jentelag som gikk til topps.

 

 

 

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: