Byneset/Leinstrand G13 med nye drakter og opptreden på Lerkendal

Det ble en annerledes fotballopplevelse for Byneset/Leinstrand G13 da de forrige helg var invitert til Lerkendal.

- Annonse -

I pausen i kampen mellom RBK og Sarpsborg 08 kunne nemlig gutta løpe ut på gressmatta med nye draktsett fra Coop til stor jubel fra 14.191 fremmøtte på Lerkendal.

Bakgrunnen for det hele var at gutta var invitert i forbindelse med at de nylig hadde fått nye drakter via Coops draktkampanje.

-For meg som lagleder det viktig at alle kan drømme om å spille på de store arenaene, alle skal få like muligheter. Vi setter veldig stor pris på å få tildelt drakter fra Coop, det skaper fellesskap når alle har like trøyer, shorts og strømper, sier lagleder Trine Meistad

Laglederen forteller at man nå gleder seg til å dra på ulike cuper i sommer med de nye draktene.

-Å få et nytt draktsett betyr mye for spillerne. Det er også en stor hjelp for oss i klubben da draktinnkjøp er en stor kostnad for idrettslagene.

Drakter fra Coop

Viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge, Bjørn Vik-Mo, forteller at draktkampanjen har pågått i over 20 år og at man hvert år deler ut tusenvis av fotballdrakter.

-I år deler vi ut 10.000 drakter til 500 lag. Draktkampanjen er en viktig del av vårt ansvar for å gi tilbake til lokalsamfunnet der våre medlemmer bor. Breddeidretten drives av foreldre og frivillige, og vi håper å kunne lette noe på kostnadene ved å dele ut gratis draktsett.

Vik-Mo sier Coop er glad for å kunne være med på å skape idrettsglede hos de yngre spillerne.

-Det er viktig for oss å la toppspillerne i vår region bidra til inspirasjon og idrettsglede i idrettslagene. Som stolt sponsor av RBK er det ekstra fint å kunne invitere unge spillere til å oppleve applausen fra Lerkendalpublikummet, avslutter Vik-Mo.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ