Og gjengen lover fullt trøkk allerede førstkommende helg. 

Av Jan Vestre

-Vi legger lista høyt og byr på en skikkelig trubadurkveld med en av byens fremste stemningsskapere – Truls Johnsen. Alle som bor på Tiller og som har etterlyst et bedre utelivstilbud bør kjenne sin besøkelsestid nå til helgen.

Cecilie Nornberg (39) og samboeren Marius Aune (30) bor i Tonstadgrenda med Tiller Restaurante & Bar som en av sine nærmeste naboer. De mener utestedet har potensiale til å bli et naturlig treffpunkt for folk i bydelen.

-Ja så absolutt. Beliggenheten er det ingenting å si på. Det eneste som mangler er å få litt mer liv inn i lokalene. Om oppmøtet blir bra nå til helga så er planen å arrangere flere trubadurkvelder fremover, forteller Nornberg.


For nære nyheter fra Tiller og andre bydeler – lik Bydelsnytt.no på Facebook

Bydelspub

Tiller Restaurante & Bar drives i dag av Fadil Bapir Omar som tok over i 2006. De to første årene ble stedet drevet som et rent gatekjøkken men ble senere utvidet til restaurantdrift.

Nå er Omar klar for å utvide tilbudet ytterligere.

-Å ja. Du vet jeg har vært mest opptatt av å lage god mat for gjestene mine og har ikke tenkt så mye på dette med musikk og underholdning. Men da Cecilie og Marius luftet ideen om en trubadurkveld var jeg aldri i tvil om at dette var noe vi måtte satse på.

For tiden pusser Omar også opp et lokale ved siden av restauranten som på nyåret en gang skal bli til en vaskeekte fotballpub.

-Det å få et lokalt alternativ til O’Learys og Three Lions blir knall. Det er ikke alltid det passer like godt å dra ned til sentrum for å se fotball, forteller Aune.

ILDSJELER PÅ TILLER: Cecilie Nornberg håper på godt oppmøte under lørdagens trubadurkveld på Tiller Restaurant & Pub. her sammen med samboer Marius Aune og innehaver Fadil Bapir Omar.

Tiller

Nornberg og Aune flyttet til Tonstadgrenda i 2016. Her trives samboerparet godt.

-Vi har bodd flere steder rundt om i byen men det er uten tvil her på Tiller vi har følt oss mest hjemme. Her hilser alle på hverandre og man er ikke redd for å slå av en prat, forteller Nornberg som illustrerer det hele med en historie fra da de var ny i nabolaget.

-Marius og jeg hadde satt oss ut på terrassen for å ta en øl. En nabo gikk forbi og stoppet opp for å prate. Før vi visste ordet av det var terrassen full av folk som hygget seg sammen. Nå håper vi på like godt “oppmøte” på trubadurkvelden førstkommende lørdag, ler Nornberg.

Trubaduren Truls Johnsen som forøvrig er en tidligere kollega av Nornberg har lørdag med seg seg en av norges beste gitarister – Christian Fjeset.

HER finner du mere info om trubadurkvelden