-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Idrettslag inviterte hele bygda på fyrverkerishow

-Uten sponsorer som brenner for bygda hadde vi ikke klart det, forteller leder av Leinstrand IL Johanne Storler.

- Annonse -

Det var andre år på rad at Leinstrand IL inviterte til gratis familiefyrverkeri ved idrettsbanen på Klett. For de mange hundre som hadde funnet veien ble det en spektakulær start på nyttårsfeiringen da raketter for over 70.000 kroner gikk til værs.

Men i motsetning til fyrverkeriet på Festningen hvor det er kommunen som plukker opp regningen, er det idrettslaget selv og lokale sponsorer som står bak arrangementet på Klett.

SE VIDEOER FRA ARRANGEMENTET HER:

Leder av Leinstrand Idrettslag Johanne Storler forteller at man er avhengig av at også private støtter opp om arrangementet.

-Familiefyrverkeriet på Klett er et sosialt arrangement som er åpent for alle. Istedenfor å ta «inngangspenger» har vi sagt at folk heller kan vippse over det de selv ønsker å bidra med. Selv om mange har vippset oss trenger vi fortsatt noen kroner inn før dette er noe vi kan gjenta også neste år.

Mens det var idrettslaget som stod for rigging, vakthold, parkering og salg, var det Roger Svaaen i Unique Pyrotechnic som hadde ansvaret for alt det tekniske og for å hente inn nødvendige tillatelser.

Svein Tore Sæther i Graver AS er en av idrettslagets hovedsponsorer og stod for det meste av logistikken.

-Leinstrand IL er heldig som kan støtte seg på folk som Roger og Svein Tore. Uten disse og alle våre andre sponsorer hadde vi aldri turt å satse på dette.

SPANDERTE FYRVERKERISHOW PÅ LEINSTRAND: For andre år på rad inviterte Leinstrand Idrettslag til gratis familiefyrverkeri ved idrettsbanen på Klett. Her er leder Johanne Storler sammen med to av idrettslagets sponsorer – Roger Svaaen (Cirkle K Klett) og Svein Tore Søther (Graver AS)

ØNSKER DU Å STØTTE OPP OM FYRVERKERIET PÅ KLETT?

VIPPS TIL: 137735

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ