Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000 til ny fotballtribune

- Annonse -

Når Ranheim om fire uker sparker i gang årets Eliteserie hjemme på EXTRA Arena så vil det være med et splitter nytt tribuneanlegg på plass. Dagens 1300 tribuneseter skal nemlig bli til 3000.

-Norges Fotballforbund har klare krav når det gjelder antall sitteplasser på eliteserielagenes hjemmearenaer. Når hvert sete koster 1800 kroner sier det seg selv at det er et løft en nyopprykket klubb har vanskelig for å ta alene.

Bydelsnytt møter Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa, Per Nyquist i «Ranheimsfotballens venner» og Kjell Ove Johnsen i «Ranheimspatrioten» til en fotballprat på nettopp EXTRA Arena.

-Når Ranheim nå endelig har rykket opp så skulle det bare mangle om ikke vi som bor i bydelen også var med på dugnaden, forteller en engasjert Arntzen som i flere år har drevet «Ranheimsavisa» på nett.

De tre forteller at det så langt er distribuert rundt 4000 flyere i tillegg til at man har stått på stand ved EXTRA for å informere om innsamlingsaksjonen. I midten av januar stilte flere personer også opp på dugnad for å demontere bortetribunen på kortsiden ut mot Ranheimsveien.

-Før kampen mot Brann den 10. mars skal en ny ståtribune med solide sikkerhetssperrer være på plass. Den vil være solid nok både for «Klanen» eller «Kanarifansen», smiler Nyquist.

GLEDER SEG TIL SERIEÅPNING: Kjell Arntzen (t.v.) fra Ranheimsavisa, Per Nyquist i «Ranheimsfotballens venner» og Kjell Ove Johnsen i «Ranheimspatrioten» håper å kunne samle inn til 200 nye tribuneseter på EXTRA Arena

Kronerulling

Den pågående kronerullingen til Ranheim Fotball er ikke første gang «Ranheimsavisa» og «Ranheimspatrioten» har samlet inn til midler til lokale formål. I 2013 sørget man for nytt stakittgjerde rundt Ranheim kirke. To år senere ble en fellesplass i Pettersenfjæra anlagt.

-Vi har satt oss som mål å kjøpe inn 200 nye tribuneseter til klubben. Siste opptelling viser at vi mangler rundt 100.000 kroner, forteller Johnsen.

Arntzen tror givergleden i Ranheim og Trondheim er stor nok til at man kommer i mål.

-«Vår» tribune skal settes opp på langsiden ved idrettshallen og kalles «Folketribunen». Det skal den hete rett og slett fordi det er vanlige folk som har bidratt i kronerullingen.

SLIK KAN DU BIDRA TIL NYE TRIBUNESETER

Bankkonto: 4212.33.09205 Vipps: 505266

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ