-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Stor kakefest da Nypvang barnehage feiret seg selv

I år er det 10 år siden barnehagen flyttet inn i nye lokaler på Kammen.

- Annonse -

Torsdag inviterte barn og ansatte ved Nypvang barnehage til skikkelig jubileumsfeiring med både taler, korsang og massevis av deilige kaker.

Enhetsleder Marianne Snøan var storfornøyd med oppmøtet.

-Det som er så herlige med å drive barnehage her på Leinstrand er at foreldre og besteforeldre alltid er så flink til å stille opp når det er noe som skjer. Bare se hvor fullt det er her i dag. 

Det var i 2008 at Nypvang barnehage flyttet fra sine lokaler ved Nypvang skole og over i nytt bygg på Kammen. Barnehagen er en såkalt basebarnehage hvor det legges vekt på fleksible løsninger både for barna og de ansatte.

ENGASJERTE ANSATTE: Også de ansatte koste seg under jubileumsfeiringen. Bak f.v.: Lars Atle Bakløkk, Patricio Grez, Elisabeth Svanemsli, Monica Rabben og Gunhild Onsøyen Johansen. Midten f.v.: Therese Henden, Trude Wanvik, Kathrine Nesshaug, Randi Langørgen, Trine Almenning og Marianne Snøan, Foran f.v.: Sissel S Karlsen, Beate Vold, Marieta Ped, Merete Sørheim Hove, Siri M.Fallan og Trude K Wagnild.

Trine Almenning var enhetsleder da barnehagen flyttet for ti år siden og har jobbet i barnehagesektoren siden begynnelsen av 90-tallet. Hun forteller at mye har forandret seg på disse årene.

-Både når det gjelder forvaltningsansvar, krav til kompetanse og barns rett til medvirkning har det vært en rivende utvikling.

Også Almenning synes det var kjekt å se såpass mange foreldre på arrangementet

-Slik var det også den gang jeg jobbet her. Uansett om det var arrangementer på dagtid eller ettermiddagstid så stilte man opp. Utrolig flott.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ