- Annonse -spot_img

Leinstrand IL sparker i gang årets loppis-sesong

Leinstrand IL inviterer denne helgen til stort loppemarked på Klett. Vi har tjuvtittet på loppene som har kommet inn.

- Annonse -spot_img

-Hvor skal vi sette disse stolene Kirsten? Oppe på scenen eller….?

Det er torsdag kveld og et tjuetalls personer er i full sving med å sette ut lopper på samfunnshuset på Klett. Gjennom hele uka har det vært et jevnt sig med folk som har kommet innom med lopper.

-Nei, nei! Ikke oppe på scenen… Hør med Morten… det er han som styrer med møblene. 

Kirsten Aasgjelten Vågø er en av idrettslagets mange ildsjeler. Da man i fjor høst skulle sette opp nytt klubbhus var tobarnsmoren en av de som var med å organiserte dugnadsarbeidet. Nå er hun med i loppis-komiteen.

-Det er ingenting å si på dugnadsånden i idrettslaget. Her stiller folk opp uten å bli bedt om det. I forbindelse med loppemarkedet legges ned et sted mellom 5-600 dugnadtimer.

ILDSJEL: Kirsten Aasgjelten Vågø er en av mange ildsjeler i Leinstrand IL. Denne uken inviterer hun og idrettslaget til stort loppemarked på samfunnshuset.

IAasgjelten Vågø forteller at givergleden på bygda er stor.

-De fleste har et forhold til idrettslaget og ønsker å støtte opp om de aktivitetene og det arbeidet som gjøres blant barn og unge i bydelen. Istedenfor å kaste fine ting setter folk det til side slik at vi kan hente det når vi skal ha loppis.

Aasgjelten Vågø forteller at det i år har kommet inn ekstra mye fint.

-Å ja, både når det gjelder gamle samleobjekt og bruksgjenstander og nye varer hvor prislappen fortsatt henger på. Her vil mange gjøre ett eller flere «funn».

I skrivende stund har nærmere 1100 personer meldt sin interesse på arrangementsiden på Facebook. HER finner du mer informasjon om helgens loppis på Klett.

Tid: Lørdag 7. april kl. 10-15, søndag 8. april 11-15 Sted: Samfunnshuset på Klett

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ