15 C
Trondheim
tirsdag, mai 11, 2021
- Annonse -spot_img

-“Nye” Okstad skole vil bli en storstue for hele bydelen

Ny gymsal og flere spesialrom vil gi korps og idrettslag større boltreplass.

- Annonse -

Okstad skole skal utvides. Torsdag sluttbehandler bystyret forslag til detaljreguleringsplan for området. En plan både skole og nærmiljø har fått være med og påvirke.

Bente Petersen er avdelingleder ved Okstad skole. Hun forteller at engasjementet har vært stort.

-I starten av prosessen var både skole, FAU og nærmiljø involvert for å finne hvilke alternativ det var best å gå videre med. Senere fikk ansatte ved skolen også være med å jobbe frem løsninger som var hensiktsmessige både med tanke på skole, skolehelsetjeneste, utleie, renhold og drift.

GLEDER SEG: Rektor Knut Olav Krokbø og avdelingsleder Bente Persen ser frem imot at Okstad skole nå skal bli en 1.- 7. trinn skole.

Okstad skole

Okstad skole har siden den ble oppført i 1997 vært en 1.-4. trinn skole. Fra høsten 2020 vil elevene kunne fortsette ved skolen frem til og med 7. trinn.

-I dag opplever vi at mange familier flytter til Sjetnemarka når de får barna sine over på Sjetne skole. For mange blir skoleveien rett og slett for lang. At vi nå blir en 1.-7. trinn skole vil være positivt for nærmiljøet i Kroppanmarka

Petersen tror “nye” Okstad skole vil kunne bli en slags storstue for bydelen

-Okstad skole brukes mye på kveldstid av både idrettslag, kulturskole og korps, i tillegg til at skolen leies ut til private arrangementer. Med en større gymsal og flere spesialrom vil alle få både større boltreplass og ikke minst bedre fasiliteter. Spesielt korpset og kulturskolen vil få et mye bedre tilbud

I forslag til reguleringsplan legges det opp til at skolen skal romme 280 elever. Eksisterende bebyggelse i Turistveien 11A og 11B skal rives, samtidig som det taes høyde for endrede parkeringsforhold og ny adkomst til skolen.

Detaljreguleringen sluttbehandles i bystyret førstkommende torsdag

1 kommentar

  1. Tenk det…

    …og i 2009 var vi aktive foreldre som samlet inn underskrifter og hindret at hele skolen ble jevnet med jorden 😀🤣🏆

    Da var 1. – 4. trinn ikke viktig nok …
    ….og nå blir det 1. – 7. trinn 😀🍀🏆🍀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img

LES OGSÅ

ANNONSE:
%d bloggere liker dette:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;