22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Astor FK inviterte til herlig fotballfest på Byåsen

Nærmere 250 lag deltok under helgens 3v3-turnering på Havstad kunstgress.

Det var åttende år på rad at Astor Fotballklubb inviterte til 3v3-turnering. Turneringen som arrangeres den første helgen i mai, har blitt et høydepunkt for stadig flere aldersbestemte lag – også utenfor Trondheim.

Det er noe styreleder i Astor FK Jo Stein Moen er godt fornøyd med.

-Med lag fra Frøya, Gimse, Lånke, Melhus, Sokna og Malvik har vi i år for alvor satt turneringen på det trønderske fotballkartet. Det mest gledelige er at vi ser klubbene komme tilbake år etter år. Det er absolutt det beste skussmålet man kan få som arrangør.

BLID DUGNADSGJENG: Under helgens 3v3 cup var rundt 100 foreldre i sving. Disse karene besørget et av kiosksalgene.

De senere årene har Astor gått fra en tilværelse som liten bydelsklubb til å bli en foregangsklubb innen barnefotballen i Trondheim.

-Astor er i dag en av byens største klubber innen aldersbestemt fotball. Det forplikter og er mye av bakgrunnen for at vi i lang tid har hatt fokus på kvalitetsutvikling i alle ledd. Blant annet har vi hatt utstrakt kursing av foreldretrenere. Som en av få klubber i Trøndelag jobber vi nå også opp mot å bli en NFF kvalitetsklubb nivå 2.

Når det gjelder aldersgruppen 13-17 år, har Astor FK inngått en avtale om spiller- og trenerutvikling med anerkjente Coerver Coaching.

INNMARSJ PÅ LERKENDAL STADION: I samarbeid med RBK tilbød Astor FK rimelige billetter til RBK-Ranheim for deltakerne på 3v3-cupen. Omlag 500 stykker fra flere klubber kjøpte billetter og var med på innmarsj på Lerkendal før kampstart..

I tillegg til 3v3 cupen i mai arrangerer også Astor FK stor cageballcup i mars. Tilsammen deltar over 2000 barn på de to turneringene.

-Dette er noe vi i Astor FK har all grunn til å være stolt over. Vi er en dugnadsdrevet klubb og det viser vi til fulle under disse arrangementene. Nå under helgens 3v3 har hele 100 foreldre og besteforeldre vært i sving.

Lørdag fikk alle som meldte seg på muligheten til å være med på innmarsj før lokaloppgjøret mellom RBK og Ranheim, i tillegg til å få med seg selve kampen.

BILDER FRA HELGENS 3v33-TURNERING:

 

- Annonse -

LES OGSÅ