Sirkus Arnardo kommer til Trondheim – vinn billetter

MUSKELMANN I GRANÅSEN:Denis Ilchenko, er kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show. Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt. Nå kommer han og resten av Sirkus Arnardo til Granåsen.

NB!Denne konkurransen er nå over og vinner trukket

Bydelsnytt gir bort 4 billetter til valgfri forestilling i Granåsen førstkommende helg. 

Sirkus Arnardo har gledet små og store nordmenn i snart 70 år. Sirkuset som ble startet av Arne Arnardo i 1949, er i dag Norges største og eldste.

Etter at sirkuskongen gikk bort under en forestilling i 1995, har sirkuset blitt drevet videre av barn, barnebarn og oldebarn. Sirkus Arnardo ledes i dag av Arild Arnardo (76)

Sirkus Arnardo har nå startet årets turné, og allerede førstkommende helg rigges det til i Granåsen med fire forestillinger. I den forbindelse gir Bydelsnytt bort fire billetter til valgfri forestilling til en verdi av 1.280 kroner

Alt du trenger å gjøre er å like/følge oss på Facebook samt fortelle i kommentarfeltet hvem du ønsker å glede med en sirkusforestilling.

KONKURRANSEREGLER:

  • Vi trekker ut én vinner som får 4-fire billetter
  • Billettene kan benyttes av både barn og voksne og gjelder tribuneplasser
  • Vinneren trekkes og offentliggjøres på vår Facebook-side fredag kl. 12.00
  • Billettene hentes i billettluken ved å oppgi navn

Forestillinger:

Fredag 25.05. kl. 18.00
Lørdag 26.05. kl. 13.00 og 16.00
Søndag 27.05. kl. 13.00 og 16.00

 

SMAKEBITER FRA ÅRETS SHOW:

  • Muskelmannen Denis Ilchenko

Denis Ilchenko, er 33 år og kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show. Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt

  • Slangemennesket Kelly Saabel

Den nye forestillingen byr også på cosplay-artist og slangemennesket Kelly Saabel som skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse i Middle-earth. Kelly er kjempepopulær i Tyskland med mange tusen entusiastiske følgere på Instagram.

 

  • Fartsfylte og eventyrlige “Kenya Boys”

Fra hjertet av Afrika inviterer Kenya Boys til en fartsfylt og eventyrlig reise gjennom kontinentets rike tradisjoner. Med en intens blanding av livlig akrobatikk og klassisk afrikansk stil tas menneskepyramider, limbodans og balanse til forfriskende nye høyder i en stemningsfull atmosfære.

 

  • Hundeforestillingen “Trans-Sibirsk Express”

Plutselig, som en praktfull virvelvind fra nordvest stormer sledehunder inn i et vinterlandskap og skrenser vilt i høy hastighet rundt små igloer. Passasjerene har stilige drakter og smil som varmer mot isende vind og snø. For dette er Arktis.

 

  • Klovnen “André”

André fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1988. Unik komikk og fin-fin mimikk har ført ham til de mest kjente manesjer, scener og festivaler verden over. André legger stor vekt på at hans klovnefigur – i tillegg til tradisjonelle elementer som kjempestore sko og rød nese – også skal kunne fortelle nye og oppfinnsomme historier.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.