Søndag 26. august blir det bagasjerommarked på Tiller

Nå håper arrangørene at folk i bydelen kjenner sin besøkelsestid. Se video lenger ned.

Av Jan Vestre

Bagasjeromsmarked, eller “car boot sale”, har på få år tatt av også her til lands. Konseptet går ut på at man samler sammen ting man ikke lenger har bruk for og selger disse fra bagasjerommet på egen bil.

Fredrik Moe (28) er en av initiativtagerne til bagasjeromsmarkedet på Tiller som vil finne sted på parkeringsplassen ved Tiller VGS søndag 26. august.

Moe forteller at man ikke trenger egen bil for å kunne være med å selge.

-Da bruktmarkedet vil være på parkeringsplassen ved Tiller VGS vil det være i gåavstand for mange. Har man ikke bil kan man bare pakke en ryggsekk, ta med et lite bord eller pledd under armen og møte opp.

Moe som har bodd på Tiller i to år, har lenge ment at bydelen kunne trengt litt mer liv og røre. Da idéen om et bruktmarked ble luftet på den lokale Facebook-gruppa bestemte trebarnsfaren seg for å ta initiativet til det som blir Tillers første bagasjeromsmarked.

-Det spennende med denne type marked er at man aldri vet hva man kan komme over av ting og tang. Her er det ingen profesjonelle selgere men derimot vanlig folk som har ryddet i kjeller og på loft.

Møt opp

Moe forteller at det vil være en deltageravgift på 50 kroner som skal dekke de faktiske utgiftene ved arrangementet.

-Et eventuelt overskudd vil i sin helhet gå til å videreutvikle arrangementet. Vi har også planer om et eget julemarkedet i desember.

FØRSTE GANG: -Skal det blir flere marked er det viktig at folk møter opp, forteller initiativtager Fredrik Moe (28)

Moe understreker at det er viktig at folk på Tiller kjenner sin besøkelsestid.

-Bagasjeromsmarkedet har muligheten til å bli et fast og positivt innslag i bydelen. Men skal det bli med mer enn bare denne ene gangen er vi avhengig av at mange møter opp, enten for å selge eller for å kjøpe.

Under markedet vil det bli både mat og drikke og få kjøpet.

HER finner du mer informasjon om arrangementet.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.