8.4 C
Trondheim
onsdag, april 8, 2020

/

Inviterer til konsert med høy bryl- og hårsprayfaktor

I år er det 40 år siden filmen "Grease" rullet over norske kinolerret. Det markerer Fosenlagets sangkor med en egen festkonsert. 

Av Jan Vestre

Historien om skoleflinke Sandy som møter rampegutten Danny fortsetter å begeistre flere tiår etter at den romantiske musikalkomedien for første gang ble vist.

Lena Larsen (47) er si følge seg selv hekta på både filmen og musikken. Hun meldte seg inn i Fosenlagets sangkor med en gang hun hørte at man planla en egen “Grease”-konsert.

-Jeg må ha sett “Grease” minst 50 ganger. Det er noe eget og tidløst ved filmen som gjør at man ikke går lei. Også datteren min på 15 synes musikken er bra.

Wenche Loktu Skauge (41)  er også det man kan kalle en skikkelig  “Grease”-entusiast. I vinter meldte også hun seg inn i Fosenlagets sangkor ene og alene på grunn av den planlagte Grease-konserten.

-Da jeg hørte at koret skulle sette opp en egen konsert med musikk fra “Grease” var det bare å hive seg på telefonen. Jeg har gått rundt med en drøm om å synge i kor i mange år. Grease-konserten gjorde at jeg bestemte meg for å hoppe ut i det.

SE VIDEO FRA ØVELSEN LØRDAG 1. SEPTEMBER:


Loktu Skauge og Larsen er med i korets skrivegruppe og har sammen med dirigent Sigrun Hove (53) ansvaret for tilretteleggingen av festkonserten.

Og Hove lover at rockefoten skal få sving seg.

-Her blir det vaskeekte 50-talls “feeling” med alle de kjente låtene fra filmen – “Sandy”, “You’re The One That I Want”, “Greased Lightning”, “Summer Nights” og selvfølgelig tittelsporet “Grease”.

I forbindelse med konserten den 22. september har koret hentet inn forsterkninger.

-Vi er veldig glad for å ha med oss dyktige og rutinerte musikere som Elisabeth Nilssen, Bård Hestnes, Svein Væren og Bjarne Norum. Anne Birgitte Belboe vil ha ansvaret for koreografien.

Konserten finner sted i aulaen på Rosenborg skole kl. 18.00 og dørene åpner kl. 17.15

HER finner du mer informasjon.

OH SANDY: Filmen “Grease” fortsetter å begeistre hele 40 år etter at den rullet over norske kinolerret. Fosenlagets sangkor, eller for anledningen Fozen Songbirds, inviterer til festkonsert den 22. september

 

2,942FølgereLik

Siste saker:

2,942FølgereLik