10.8 C
Trondheim
tirsdag, juli 14, 2020

/

Leinstrand Songlag fyller 90 år – inviterer til stor jubileumsfest

Bursdagsshow i Leinstrand Samfunnshus på lørdag og BUL-salen i Trondheim sentrum på søndag.

Av Jan Vestre

Det er i år 90 år siden Leinstrand Songlang ble stiftet. Begivenheten ble i april markert med en stor jubileumskonsert i Heimdal kirke.

Nå er den spreke 90-åringen klar for en ny runde med festligheter.

-Det blir topp stemning hele helgen så her er det bare å sikre seg billetter. Lørdag blir det jubileumsshow med påfølgende fest og nachspiel på Leinstrand Samfunnshus, mens det på søndag blir show i BUL-salen i Søndre gate, forteller en entusiastisk dirigent Janne Kristin Schanke.

Noen andre som også gleder seg til helgens bursdagsfeiring er skuespiller Marianne Meløy. Tirsdag var hun innom korets øvingslokale på Tiller.

ELSKER KOR: Skuespiller Marianne Meløy er toastmaster under helgens jubileumsshow.

-Jeg rett og slett elsker kor. Jeg pleier å si at jo mer vi synger i lag og jo flere stemmer som høres i vill ytringsglede, dess bedre samfunn får vi. Det å bli spurt om å være toastmaster for et kor som fyller 90 år synes jeg er stor stas og noe jeg gleder meg skikkelig til.

Lørdagens arrangement på Leinstrand Samfunnshus starter klokka 19.00. Det blir salg av både mat og noe godt å drikke. Et eget band vil sørge for at de som vil kan svinge dansefoten utover kvelden. Arrangementet slutter klokka 01.00

HER får du kjøpt billetter. Og HER finner du Leinstrand Songlag på Facebook.

KJENNER DU NOEN PÅ BILDENE?

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.