10.9 C
Trondheim
tirsdag, juli 14, 2020

/

Fotogründer Torgrim Melhuus kåret til årets fotograf i Trøndelag

Fotograflærling Maja Victoria Langva stakk av med prisen for årets bilde.

Camilla Moe Rødven (Foto: Charlotte Støle)

Det var rekordmange deltager da Trøndelag Fotograflaug i helgen satte hverandre stevne under den årlige laugkonkurransen på Røros.

Inviterte fagfotografer fra Hedmark og Oppland skulle bedømme i alt 108 innkomne bilder. Det ble delt ut 55 diplomer, 38 hederlig omtale, 14 bronse og 3 sølv.

Årets fotograf ble Torgrim Melhuus mens Maja Victoria Langva fikk prisen for Årets Bilde.

Melhuus driver i dag Titt Melhuus AS sammen med kona Tone Grøntvedt Melhuus. Selskapet holder til i Kjøpmannsgata og har i dag fire fast ansatte fotografer i tillegg til flere lærlinger. Melhuus startet i sin tid opp FameFotografene AS og Melhuus Schrøder AS.

Camilla Moe Rødven kom på en fjerdeplass og ble premiert for alle sine bidrag. Moe Rødven har siden 2015 drevet Studio Prud i Olderdalen på Ranheim. Ranheimsfotografen sitter i dag også i styret til Norges Fotografforbund og er Oldermann i Trøndelag fotograflaug

Heidi Garberg

Heidi Garberg fikk hederlig omtale for et konfirmasjonsbilde tatt i Hansbakken på Ranheim. Garberg eier og driver selskapet Garberg Foto AS som har studio både i Grilstadporten på Ranheim og i Selbu. Garberg er 2. generasjons fotograf i familiebedriften som har eksistert siden 1962.

Trøndelag Fotograflaug er ett av 10 laug tilknyttet Norges Fotografforbund. Årlig arrangeres en laugkonkurranse hvor medlemmer i lauget kan delta med opp til 4 bilder. Konkurransen juryeres av en gruppe erfarne, profesjonelle fotografer tilknyttet Norges Fotografforbund.

 

BILDER FRA LAGKONKURRANSEN:

“Daydream Believer” av Maja Victoria Langva

Konfirmasjonsbilde av Heidi Garberg.

Portrettbilde av Camilla Moe Rødven.

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.