12.7 C
Trondheim
mandag, juli 13, 2020

/

Nå er Svenske-Anna (45) på krigsstien

Harselerer med programledere og politikere i ellevill forestilling på Byscenen.

Av Jan Vestre

Onsdag 12. desember er Anne Estenstad (45) fra Valentinlyst klar med en ny forestilling på Byscenen.

“Liten, tjukk – og flyforbanna” langer Svenske-Anna, som hun kaller seg, ut mot både mediefolk og politikere. Og – alle de såkalte “kjendisene” og “stjernene”.

-Du er skikkelig forbanna? 

-I 2018 trenger du ikke sitte lenge foran TV’en før du får noe å bli forbanna for. Det er jo så mange idioter der ute. For ikke å snakke om all den “skiten” som serveres i beste sendetid…

Bydelsnytt møter en opplagt og blid Estenstad til en kopp kaffe på et julepyntet Valentinlyst Senter.

-Så du går ikke rundt og er forbanna hele tiden altså..?

-Haha… Nei, huff.. jeg håper da ikke det…. Nå som det nærmer seg forestilling kan jeg imidlertid vimse litt rundt i min egen verden, forklarer Estenstad og illustrerer det hele med en handletur hun hadde til REMA 1000 på Moholt.

-Jeg skulle hente datteren min på skolen, men var ute i god tid. Istedenfor å handle på Persaunet som jeg ofte pleier, stakk jeg heller bortom Moholt.

Og mens Estenstad går der med handlevogna er det ikke fritt for at hun synes hun folk kikker litt rart på henne.

-Det var ikke før jeg kom frem til kassa at jeg forstod hva det det hele dreide seg om…. Jeg gikk jo for pokker meg rundt i pyjamasen! Ha-ha..er det mulig?

Med “Liten, tjukk – og flyforbanna” er det tredje gang Estenstad inntar Byscenen. Første gang var i 2013 da hun like godt inviterte hele byen til sitt eget 40 års-show. Den gang som nå samarbeidet hun med Tande-P.

-Formatet er litt annerledes denne gangen med mange humoristiske sleivspark. Er “Liten, tjukk – og flyforbanna” din debut som stand-up komiker?

-Jeg er ikke så opptatt av merkelappene. Det viktigste for meg er at folk koser seg og at de går fra Byscenen litt gladere enn når de kom, avslutter en smilende Enstenstad.

HER finner du mer informasjon om forestillingen.

3,220FølgereLik
81FølgereFølg

Siste saker: