21.2 C
Trondheim
mandag, august 10, 2020

Trondheim ble årets kino for andre år på rad

Økte besøket under Den Store Kinodagen med hele 30% sammenlignet med året før.

Av John Berge

Forrige tirsdag ble vinneren av de årlige «Årets kino»-prisene delt ut under kinobransjens julebord. Og for andre år på rad var det Trondheim kino som vant kategorien for de største kinoene.

Kinodirektør Arild Kalkvik, Trondheim Kino (Foto: Sigurd Moe Hetland)

-Det er fantastisk å være leder for Trondheim kino som har så mange flinke ansatte som har bidratt til at vi for andre år på rad vant prisen for Årets kino, forteller kinodirektør Arild Kalkvik.

I sin begrunnelse trakk juryen spesielt fram arbeidet Trondheim Kino har gjort med å motivere egne ansatte til å ta ansvar og til å gi av seg selv. Et eierskat og medbestemmelse som har resultert i mange spennende aktiviteter.

Under Den Store kinodagen den 3. november økte Trondheim kino besøket med hele 30%. Også antall filmer og antall visninger hadde en betydelig økning. Det ble det arrangert fem forskjellige filmmaratoner – Harry PotterRingenes herre, PiratesFifty Shades og Fast & Furios.

For mer stoff om film og kino se KINOMAGASINET

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3,268FølgereLik
81FølgereFølg

Siste saker:

– Victoria Bachke var forut for sin tid

Direktør ved Ringve, Peter Andreas Kjeldsberg, er overbevist om at museets grunnlegger, Victoria Bachke, hadde satt stor pris på nybygget som ble åpnet tidligere i år.