Sluttbehandler planene om nytt hotellbygg på Tiller

Men hotellet selv har lagt planene om en storebror til "Melkekartongen" på is.

- Annonse -

Bystyret sluttbehandler i morgen forslaget til ny detaljregulering av Ivar Lykkes veg 1 på Tiller.

Bakgrunnen er at Quality Hotel Panorama ønsker å utvide dagens hotell med et nytt bygg. Bygget, som vil bli på rundt 1430 m² og rage 75 meter til værs, skal kobles mot og integreres i allerede eksisterende hotellbygg.

Også selve «Melkekartongen» er tenkt påbygd med 2-3 etasjer. Totalt vil det nye hotellet få 327 rom, en økning på hele 200 rom fra dagens kapasitet.

Det etableres et nytt inngangsparti mot sør som vil «binde» de to byggene sammen. I tillegg skal det ut mot E6 bygges en ny konferansedel.

Selv om de to byggene vil skille seg fra hverandre i både høyde og volum, vil formspråk og materialvalg allikevel gi et helhetlig visuelt inntrykk. Fasaden på nybygget vil nemlig bestå av hvite pussede overflater, sort alucobond og fasadeglass.

Da planene omfatter et nytt høyhus, er det lagt spesiell vekt på å illustrere fjern- og nærvirkning, samt skyggevirkning.

A) Ny konferansedel B) Nytt hotellbygg C) Eksisterende hotell D) Parkeringsdekke/hus (Illustrasjon: LINK Arkitektur og Pir II)

Men selv om reguleringsplanen nå får sin politiske sluttbehandling, så vil ikke hotellplanene realiserer med det aller første. Quality Hotel Panorama har nemlig bestemt seg for å utsette det hele inntil videre.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ