Sjekk den trolske stemningen ved Jonsvatnet!

Stålisgruppe ble overrasket av fantastisk skøyteoppvisning.

- Annonse -

Store Jonsvatnet har nå den flotteste stålisen på mange år. Medlemmer av Facebook-gruppa «Stålisgruppa – skøyter er best med vann under isen» benytter anledningen til opplevelsesrike skøyteturer seint og tidlig.

-Stålisgruppa er en uformell gruppe på Facebook som utveksler turtips og erfaringer fra skøyteturer, forteller Bård S. Solem

Tirsdag kveld var Solem, Arne Røyset, Per Tronsaune, Frode Vassenden, Jostein Mårdalen og Rune Storli ute på glattisen og fikk med seg blåtimen før mørket senket seg. Og det hele ble festet på film.

De fikk også en fantastisk danseoppvisning av en gruppe jenter fra TSK Kunstløp Trondhjems Skøiteklub, som lekte seg ute på isen.

-God stålis er ferskvare så da må man benytte anledningen når den er der! Isen på det store Jonsvatnet la seg for en uke siden og har nå fått en jevnt god tykkelse i kuldeperioden, forteller Solem.

Solem understreker at alle som beveger seg ute på isen har ansvaret for egen sikkerhet og må vurdere forholdene underveis med blant annet en isstav.

-I tillegg er det viktig å ha ispigger rundt halsen, kasteline lett tilgjengelig i sekken og tørre klær som pakkes i vanntette poser. Dette gir god oppdrift i vannet og ikke minst er tørre klær godt å finne hvis man er uheldig, forklarer Solem.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ