-2.7 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021
- Annonse -spot_img

Russen slo opp partytelt like ved boligfelt

Politiet ringes ned av folk som tipser om ulovlige festplasser.

Et stort partytelt med flere sofagrupper, pallebord og en tønnegrill er slått opp i skogholtet like nedenfor bebyggelsen i Koieflata på Tiller.

Det har fått flere av beboerne i området til å reagere. På sosiale medier spekuleres det i om det er russ ved KVT eller Tiller VGS som har satt opp teltet.

-Russen har brukt området og skogen som festplass i mange år. I fjor så det ikke ut etter at de var ferdig, forteller en av beboerne Bydelsnytt har snakket med.

Rektor ved Tiller VGS Kirsti Horne kan ikke si hvorvidt det aktuelle teltet er satt opp av russ ved hennes skole, men er kjent med at Tillerskogen har blitt brukt tidligere.

-Da det ble slutt på at russen kunne rigge seg til ved skolen ble det til at de fant seg andre steder i nærheten.

Partyteltet er slått opp like ved turstien og ligger kun et lite steinkast fra bebyggelsen i Koieflata på Tiller.

Torsdag formiddag avholdt Horne et fellesmøte med russen ved Tiller VGS.

-Det var ingen av de som deltok på møtet som kjente til hvem som stod bak teltet. Noen mente det kunne være snakk om en gjeng med russ fra flere skoler.

Ulovlig

Partyteltet i Tillerskogen er satt opp ulovlig på kommunal grunn forteller Frank Grønås i Eierskapsenheten.

-Da Tillerskogen er regulert som friområde er det forbudt å sette opp telt til denne type arrangement.

Grønås forteller at man nå vil sjekke opp det aktuelle partyteltet.

-Det er Eierskapsenheten som står som den formelle eier av all ubebygd kommunal grunn. Vi vil i dette tilfellet sende en henvendelse til Trondheim bydrift ved IPS om å gjøre tiltak for å få teltet fjernet. Om de som har satt opp teltet ikke følger anmodningen vil vi eventuelt måtte be politiet om assistanse.

Etter det Bydelsnytt forstår så har politiet allerede vært og sjekket opp forholdene.

Espen Konstad er avsnittleder ved Forebyggende avdeling ved Gauldal Politistasjonsdistrikt. Han forteller at politiet nå ringes ned av folk som tipser om ulovlige festplasser.

-Du er den fjerde som ringer bare i dag og det er ennå ikke lunch. Vi loggfører alle henvendelser og sjekker disse opp etterhvert som de kommer inn. Vi setter stor pris på at publikum kontakter oss på telefon 02800 om man har tips om ulovlige festplasser, opplyser Konstad.

Konstad forteller at man ennå ikke har fått noen henvendelse fra kommunen om bistand, men at man holder området under oppsikt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES OGSÅ