Vellykket sommerstevne i regi av Ranheim friidrett

HOMMELVIK: Hedret Ranheims store løperkonge, Ernst Willy "Kruska" Larsen, med eget stevne.

- Annonse -

Med strålende sol og godt oppmøte ble det en flott ramme rundt tirsdagens friidrettsstevne på Hommelvik stadion. Årsaken til at stevnet ble lagt til Hommelvik er at Trondheim stadion for tiden er under rehabilitering.

Årets «Kruskastevnet» var åpent for alle fra 8 år og oppover. Dett ble konkurrert i en rekke løpsøvelser, lengdehopp og flere kastøvelser.

Tre utøvere knallet til med over 1000 tyrvingpoeng i sine respektive øvelser.

Bastian Einan Aurstad fra Steinkjer Friidrettsklubb leverte et knalløp på 200 meter G14 med tiden 24,21. Det tilsvarer hele 1050 tyrvingpoeng.

Sønn av Ernst Willy «Kruska» Larsen, Ernst Ragnar Larsen (t.v.) stod for premieutdelingen under «Kruskastevnet 2019» (Foto: Torgrim Jacobsen)

Hannah Rebekah Murai-Ubby fra Ranheim friidrett løp inn til sterke 8,37 på 60 meter G12, noe som tilsvarer 1048 tyrvingpoeng. Murai-Ubby deltok også på 200 meter i klassen J13. Her løp hun inn til en klar førsteplass med tiden 27,35 som tilsvarer 1027 tyrvingpoeng.

Stjørdals Oscar Sebastian Sederholm Hoff kastet seg nok engang inn til en overbevisende førsteplass i kule. Med et kast på 14,91 i 5 kilo kule G16 kunne unggutten notere seg for 1009 tyrvingpoeng.

I 3000 meter hinder for menn senior hadde arrangørene satt opp en egen pengepremie på 4000 kroner for den som kom inn på under 9 minutter. Abduljaleel Hir fra Steinkjer Friidrettsklubb løp inn til 1. plass på tiden 9.00.53 og var dermed bare sekundet unna pengepremien.

Sønn av «Kruska» Larsen, Ernst Ragnar Larsen, stod for premieutdelingen under stevnet.

HER finner du resultatliste fra Kruskastevnet 2019

For de yngste utøverne ble det arrangert felles oppvarming ute på gressmatta.

 

 

 

 

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ