-Kom deg opp av sofaen og bli med på tur!

Sportsklubben Trygg/Lade børster støv av "Jarlerunden". Første turkveld blir torsdag 6. juni.

- Annonse -

Det er i år 26 år siden daværende ordfører Marvin Wiseth kunne erklære «Ladestien» for offisielt åpnet. Sportsklubben Trygg/Lade markerte begivenheten med å lansere et helt nytt konkurranseløp kalt «Jarlerunden»

Løpet trakk i mange år flere av byens beste løpere, men da oppslutningen etterhvert begynte å dale ble løpet lagt på is.

Etter å ha lagt brakk i en årrekke er nå «Jarlerunden» tilbake, ihvertfall i navnet. Det  tidligere konkurranseløpet er nemlig ikke noe «løp» lenger , forklarer daglig leder av Trygg/Lade, Kjell Løvseth

-Vi har valgt å kalle det «turkvelder». Alle går eller løper i sitt eget tempo og man kan velge mellom en lang løype på 8 km og en kort løype på 4 km. Felles for begge løypene er at de starter og slutter ved Trygghuset.

Løvseth forteller at man har lagt vekt på å skape en sosiale ramme rundt det hele.

-Kiosken på Trygghuset vil holde åpent slik at man kan slå av en prat med andre deltagere både før og etter turkveldene. Det kommer til å være folk i kiosken helt frem til siste deltager er i mål så ingen skal oppleve å komme til stengte luker.

Første turkveld blir torsdag 6. juni kl. 19.00 For den som ikke har anledning denne kvelden blir det flere sjanser utover sommeren og høsten.

-Det blir totalt 22 turkvelder før vi gir oss i slutten av oktober. Man kan delta på én eller flere turkvelder, det bestemmer man selv. Det eneste man trenger å gjøre er å registrere seg ved klubbhuset før start, forteller Løvseth som legger til at det også vil vanke premier.

-Etter siste turkveld vil vi premiere noen av de som har deltatt. Man får ett lodd for hver tur man deltar på så jo flere torsdager man stiller opp jo større blir vinnersjansene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ