13.9 C
Trondheim
mandag, august 2, 2021
- Annonse -spot_img

Bryggeri måtte avlyse “Metallica-party” etter tilsyn – takterrasse var satt opp ulovlig

Hammerhead Brewing Company stiller seg uforstående til det hele.

- Annonse -

I forbindelse med Metallica-konserten i Granåsen ønsket trondheimsbryggeriet Hammerhead Brewing Company å invitere til et “pre-party” i sine lokaler på Selsbakk.

Et branntilsyn to dager før konserten skulle imidlertid sette en effektiv stopper for arrangementet. Under befaringen kom det frem at bryggeriet hadde omdisponert en del av industriarealet til næringsvirksomhet. I tillegg var det etablert en takterrasse med egen bardisk.

Da det ikke var søkt om verken omdisponering av areal eller bygging av en takterrasse, ble det lagt ned et umiddelbart bruksforbud.

I et brev fra Byggesakskontoret den 16. juli fremgår det at man vil vurdere tvangsmulkt om ikke bryggeriet sender inn en forskriftsmessig søknad, eller gir tilbakemelding om at forholdet er rettet.

Bryggeriet har fått frist på seg frem til den 7. august.

Stiller seg uforstående

Hammerhead Brewing Company, som startet som et rent hobbyprosjekt for fem år siden, etablerte seg i fjor i egne lokaler på Selsbakk. I tillegg til selve bryggeriet har man et eget tapperom, ølutsalg og en butikk med råvarer og utstyr til brygging.

I dag er bryggeriets øl å finne i butikkhyllene til flere dagligvarekjeder. I begynnelsen av juli ble også en av mikrobryggeriets øl tatt inn i sortimentet til Vinmonopolet.

Tommy Hammer er daglig leder og deleier i Hammerhead Brewing Company. Han stiller seg uforstående til kommunens vedtak.

-Det eneste jeg kan si på nåværende tidspunkt er at vi stiller oss noe uforstående til hele saken. Dette da vi forholder oss til huseier og det som er avtalt oss i mellom når det gjelder bruk av lokalene.

Hammer forteller at man vil jobbe sammen med både kommunen og huseier for å få på plass det som trengs.

-Tiden vil vise om vi kan fortsette med slike sporadiske arrangementene, eller om vi kun kan ha bryggerivirksomhet.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

Siste saker:

ANNONSE: