Nå vil Miljøpakken ha DIN mening om Søbstadvegen

Inviterer til åpent dialogmøte på Heimdal vgs tirsdag 19. november

- Annonse -

Søbstadvegen skal bygges om og utbedres. Målet er økt trafikksikkerhet for myke trafikanter og bedre fremkommelighet for metrobussen.

Miljøpakken jobber nå med et forprosjekt hvor man ønsker kartlegge ulike alternativer. I den forbindelse inviteres det denne uken til åpent dialogmøte om prosjektet.

Møtet finner sted på Heimdal vgs tirsdag 19. november, mellom klokka 18 og 20.

-Vi legger opp til et møte hvor folk kan stille spørsmål og komme med innspill, og hvor man får muligheten til å diskutere med fagfolkene som skal utarbeide de ulike alternativene, forteller prosjektleder Siri Hollup Broholm.

Søbstadvegen på Heimdal er en del av traséen for metrobusslinjen M2.

Broholm forteller at møtet vil være en fin mulighet for folk til å kunne være med å påvirke hvordan Søbstadvegen skal utformes.

-Vi vil ta med oss alle innspill inn i det videre planarbeidet. For Miljøpakken er det viktig at utbygginger som dette skjer i samråd med beboere og brukere av vegen. Dette da det er disse som best vet hvilke utfordringer og behov som finnes.

Hvilke løsninger man til slutt går for vil bli avgjort på vårparten.

-Miljøpakkens programråd vil iløpet av våren ta stilling til hvilken løsning som skal legges til grunn for en egen reguleringsplan for Søbstadvegen. I den forbindelse vil det igjen være en mulighet for publikum til å kunne være med å påvirke, forklarer Broholm.

Søbstadvegen trafikkeres hver dag av rundt 4300 biler. 4% av trafikken er tungtransport.

HER finner du mer informasjon om møtet.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ