-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Leinstrand IL er ute med egen avis – les den her

Kan vise til sunn økonomi og sterk dugnadsånd. Nå etterlyser idrettslaget flere folk til styre og stell.

- Annonse -

Leinstrand idrettslag delte forrige uke ut en egen informasjonsavis til folk bosatt på Klett og Leinstrand. Det er første gang på mange år at idrettslaget har benyttet noe annet enn Facebook og hjemmeside i sitt informasjonsarbeid.

-Da vi la ned «LIL-avisa» i 2015 trodde også vi at informasjonsbehovet kunne dekkes helt og holdent via nett. Mange på bygda, både gammel og ung, har imidlertid sagt at de har savnet det å kunne bla i avisa vår, forteller leder i Leinstrand IL Johanne Storler.

Tidligere kom LIL-avisa ut to ganger i året. Hva som skjer videre fremover er ennå ikke avgjort.

-Det er avhengig av hvilken respons vi får fra lokalmiljøet. Er dette noe folk ønsker at vi skal fortsette med, eller er det nok med Facebook? Vi vil gjerne ha synspunkter på avisa vi nå har delt ut, samt tanker i forhold til hvordan idrettslaget skal drive informasjonsarbeid, sier Storler.

God økonomi

Noe av det som vies plass i den nye LIL-avisa er idrettslagets planer for nye garderober og et splitter nytt treningsstudio i kjelleren av samfunnshuset. I tillegg skal skiavdelingens preppeutstyr oppgraderes.

Pål Ekren (t.v.) og Svein Tore Sæther i Leinstrand Idrettslag ser frem til å kunne begynne arbeidet med nye garderober og et nytt treningsstudio i kjelleren på samfunnshuset på Klett.

-Leinstrand IL har en sunn økonomi som følge av flere år med fornuftig drift. Dette, i tillegg til en sterk dugnadsånd, gjør at vi har muligheten til å oppgradere både utstyr og anlegg, forteller Storler.

For noe av det som i følge Stoler kjennetegner Leinstrand generelt og idrettslaget spesielt, er at folk stiller opp på dugnader.

-For to år siden satte vi opp et helt nytt klubbhus på dugnad. Et par år før det igjen ble det satt opp en helt ny ballbinge ved siden av fotballbanene – også den på dugnad. Det er også lagt ned et stort frivillig arbeid i å oppgradere løypetraséene på Skogly.

Men sunn økonomi og sterk dugnadsånd til tross – i likhet med mange andre idrettslag sliter også Leinstrand IL med å få nok folk inn i styre og stell.

Leinstrand IL har i dag rundt 600 medlemmer i alle aldersklasser. Her fra St Olavsloppet 2019 (Foto: Janne Hesseberg Græslie)

-Idrettslaget er mye mer enn bare de ulike aktivitetstilbudene. Det er også med på skape et godt oppvekstmiljø på bygda samt knytte bånd mellom generasjonene. Derfor håper vi at også de som ikke har egne barn i Leinstrand IL vil vurdere å stille opp.

Leinstrand Idrettslag har årsmøte i klubbhuset på Klett 27. februar. Har du spørsmål rundt hva det innebærer å sitte i styret for et idrettslag kan du ta kontakt med idrettslaget.

HER kan du lese LIL-AVISA

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ