Sjetnekoret markerer 35-års jubileum med ellevill musikal

Helgen 7. - 9. februar vises musikalen Ibsen aldri turte å skrive. Få med deg "Peerly Gyntersen" på Sjetne bydelshus.

- Annonse -

Peerly Gyntersen er en aktiv dame i sin beste alder. Hun har bodd i Sjetnemarka hele livet, men nå er hun lei. Drittlei.

Drittlei av dorull-selgere, drittlei av ubrøytede sidegater og ikke minst drittlei av kjæresten Solmar fra Okstad. Det å ri over Nedre Leirfossen med premieoksen til han Solmar er nemlig ikke det det engang var.

Nå vil Peerly ut og vekk. Amerika lokker.

-Det er når Peerly kommer over dammen at de virkelige problemene starter. Her kommer nemlig damen fra Sjetnemarka i dårlig selskap. I tillegg har hun parkeringsvakten Roger i hælene som har fulgt etter henne hele veien fra City Syd, forteller leder av Sjetnekoret, Torild Amundsen.

De siste ukene har Amundsen og resten av Sjetnekoret lagt i hardtrening til årets musikaloppsetning.

-«Peerly Gyntersen» er faktisk den 17. forestillingen vi setter opp. I og med at vi i år har et aldri så lite jubileum så håper vi på fulle hus. Vi kan ihvertfall by på mye god musikk og mye latter, lover Amundsen

-Mange ble sjokkert da de leste dagens utgave av «Sjetneposten», forteller Torild Amundsen (t.v.) og Siv Trine Haldaas. Hvordan det går med Peerly Gyntersen bak lås og slå i New York får du vite om du i helgen tar turen til Sjetne bydelshus.

Årets musikal er regissert av sanger, skuespiller, musiker og regissør Siv Trine Haldaas som de siste årene blant annet har turnert med kabareten «Edith Piaf – den lille spurven med den store stemmen».

-Når jeg går i gang med en ny forestilling så tar jeg alltid utgangspunkt i den gruppen jeg skal jobbe sammen med. Når det gjelder Sjetnekoret så har jo de etterhvert fått en del erfaring på feltet. De er en drøm å jobbe med, forteller Haldaas som også regisserte Sjetnekorets suksesskabaret «With The Beatles» i 2008.

Haldaas forteller at man i årets forestilling har lekt seg med det kjente Ibsen-stykket «Peer Gynt» og mikset dette med en rekke kjente musikallåter.

Jubileum

Sjetnekoret fyller i år 35 år. Fra å være et rent kor for folk i Sjetnemarka har man nå medlemmer fra store deler av byen.

Koret har et variert og allsidig repertoar med pop, rock, ballader, viser og kirke- og gospel musikk.

-Vi er et «gla’kor» med godt sosialt miljø og mye humor. Vi har i dag rundt 50 aktive medlemmer som alle har det til felles at de har et glimt i øyet og at de elsker å synge, forklarer Amundsen.

I september vil Sjetnekoret legge ut på en jubileumstur til Spania hvor man vil opptre i kirker og andre arenaer.

Men først er det altså musikalforestilling på Sjetne bydelshus. Første forestilling blir fredag 7. februar kl. 20. HER finner du mer informasjon.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ