18.7 C
Trondheim
tirsdag, august 11, 2020

/

“Stemmen fra Gluntan” inviterer til avskjedskonsert

Ørnulf Holthe (79) runder av eventyrlig musikkarrière på Royal Garden lørdag 10. oktober.

-Det å få lov til å være med å arrangere avskjedskonserten til en folkekjær artist som Ørnulf er en stor ære. 2 millioner solgte plater er ingen spøk, forteller Terje Utaker (60) i UT Events.

Heimdalingen som for en del år siden leide selveste SS Norway til dansecruise i Karibien, er nå i full gang med planleggingen av avskjedskonserten til mannen som fortsatt går under kallenavnet “Stemmen fra Gluntan” – 25 år etter at han sluttet i det kjente dansebandet fra Trondheim.

For det har unektelig rent en del vann i elva siden Holthe og Gluntan slo gjennom med singelen “Langs hver en vei” i 1968 og ikke minst “La oss leve for hverandre” året etter.

Ørnulf Holthe (t.v.) og Terje Utaker slår av en prat ved Rosenborg bakeri på Byåsen butikksenter.

-Du har solgt 2 millioner plater og har en rekke landeplager på samvittigheten. Hvordan er det å skulle velge låter til en avskjedskonsert. 

-Det blir en todelt konsert. I første del blir det slagere fra blant annet Tom Jones og Elvis -artister som har betydd mye for meg rent musikalsk. I den andre delen har vi valgt ut de mest kjente slagerne fra tiden i Gluntan.

-Du holder deg uforskammet godt til å fylle 80 neste måned? Hvorfor velger du å legge inn årene nå?

-Jeg ønsker ikke å være en som går på scenen lenge etter at jeg burde ha gitt meg. Derfor synes jeg det er greit å gi seg nå når stemmen fortsatt er brukbar.

Avskjedskonserten finner sted på Royal Garden lørdag 10. oktober. Dørene åpner kl. 19.30

HER finner du mer informasjon

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Siste saker:

3,269FølgereLik
font-family: tablet-gothic-condensed, sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;