1.5 C
Trondheim
fredag, januar 21, 2022
- Annonse -

-Endelig ble vi rosaruss!

Venninnene Maja, Oda Louise, Anna Nicoline og June gleder seg til å begynne på skolen, men sier de vil savne de voksne i barnehagen.

- Annonse -

Det var Oda Louise som først kom på ideen om at venninnegjengen på Tiller, som i år går siste året på Tonstad og Brinken barnehager, skulle bli rosaruss.

-Det startet for to år siden da Oda Lousie oppdaget at det slettes ikke bare var de som gikk ut av videregående som kunne bli russ. Vi hadde vel et håp om at dette kanskje var noe som gikk i glemmeboka, men i april i år var det ingen vei tilbake, ler mamma Hilde. 

Venninnegjengen begynte dermed planleggingen. Skulle man være russ så måtte man jo ha både russedress og russekort.

STOR STAS MED ROSARUSS: F.v: June, (mor Jorun Lise ) , Anna Nicoline (mor Marianne), Oda Louise (mor Hilde) og Maja.

-Vi mødrene bestemte oss for at vi ønsket å gjøre «feiringen» mest mulig bærekraftig. Istedenfor å bestille dyre klær på nett, kjøpte vi heller inn fire rosa joggedresser på Cubus. Flere bestemødre hjalp til med å brodere og sy på merker noe som gjorde det hele enda kjekkere, forteller mamma Hilde.

Og russekortene har jentene laget helt på egenhånd. De siste ukene har venninnene gått flere turer i nabolaget for hvor man har delt ut russekort til familie og de aller nærmeste vennene.

EGENLAGDE RUSSEKORT: June, Maja, Oda Louise og Anna Nicoline viser stolt frem russekortene sine.

Til høsten skal de fire jentene begynne på skolen, noe de gleder seg stort til.

-Vi gleder oss til å lære å lese. Og så vil vi få enda flere venner. Det som er litt dumt et at vi vil savne de voksne på barnehagen veldig veldig mye, forteller jentene.

På grunn av koronaviruset har det blitt litt redusert «russefeiring». Jentene håper derfor å  få til en russeavslutning i en hage på Tiller før ferien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ