- Annonse -spot_img

Inviterer til bokmarked i Hornemannsgården

Bystyrepolitiker Kjetil Utne (H) vil bygge yrkesskole for fattige barn i India.

- Annonse -spot_img

Foreningen C4C (Cycle for Children) inviterer lørdag formiddag til bruktbokmarked utenfor Hornemansgården i Kongens gate.

Foreningen har fått tusenvis av bøker og DVD’er fra trondhjemmere som man nå vil selge for en rimelig penge til inntekt for en yrkesskole for fattige barn i India.

-Her vil det være muligheten til å gjøre et skikkelig bokkupp. Bøkene vil koste fra kun ti kroner og oppover til maksimum femti kroner, forteller initiativtaker Kjetil Utne.

Utne stiftet foreningen C4C i forbindelse med en sykkeltur fra Trondheim til India for et par år siden. Turen ble gjennomført for å skape oppmerksomhet om barns rettigheter og for å samle inn penger til et barnehjem i India.

Nå ønsker man å hjelpe til med finansieringen av en yrkesskole.

-Skolen vil ligge i et distrikt med sosial diskriminering og mange barneekteskap. Under
koronapandemien har det blitt enda flere barneekteskap i India. En yrkesskole i dette området vil styrke de unges rettigheter og muligheter til et selvstendig liv, forklarer Utne.

Utne håper mange vil ta turen innom bokmarkedet.

-Hvis dette blir en suksess vil vi arrangere flere slike markeder fremover. Samtidig som man kan skaffe seg bøker til en rimelig penge så er man også med på å hjelpe vanskeligstilte barn, sier Utne.

Bokmarkedet starter kl. 11 og vil vare frem til kl. 15.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ