6.5 C
Trondheim
tirsdag, september 22, 2020
- Annonse -

Disse badeplassene vil kommunen prioritere

Theisendammen, Rotvollbukta, Korsvika og Lianvatnet topper Kommunedirektørens prioriteringsliste.

- Annonse -

SE LISTE OVER PRIORITERTE BADEPLASSER NEDERST I SAKEN

Formannskapet skal neste uke diskutere prioriteringen av fremtidige investeringer for å øke kvaliteten på badeplassene i Trondheim.

I den forbindelse har Kommunedirektøren utarbeidet en prioriteringsliste hvor de ulike badeplassene er rangert ut ifra hvor ofte plassen benyttes, hvor mange som bor i området og hvilket potensiale som finnes.

Listen består av 20 eksisterende og 8 fremtidige badeplasser.

Øverst på listen ligger Theisendammen på Byåsen som Kommunedirektøren mener har et stort potensiale for mange brukere ved å øke tilretteleggingen på land og i vann.

Theisendammen vurderes også å kunne være en av tre ferskvannsbadeplasser som er egnet for et eget badstubygg.

Også badeplassen i Rotvollbukta vurderes å ha et stort potensial. Her mener Kommunedirektøren at det kan vurderes både et nytt serveringssted og en flytende badstu på innsiden av moloen.

En fremtidig badeplass ved Grilstad Marina vil ha stort potensiale og bør prioriteres når midler skal settes av mener Kommunedirektøren. (Foto: Grilstad Marina)

Korsvika, Lianvatnet og Tømmerholtdammen scorer også høyt på lista.

Nederst på prioriteringslista ligger Hitratangen, Brænnebukta, Devlebukta og Byabukta. Kommunedirektøren mener badeplassen har lite potensial og at de derfor bør opprettholdes slik de er i dag.

Fremtidige badeplasser

Når det gjelder fremtidige badeplasser scorer både Nyhavna og Brattøraforbindelsen ved Skansen, Ilsvika og Grilstad Marina høyt.

Når det gjelder Nyhavna mener Kommunedirektøren det er et stort potensial ved å utvikle kaifronten i Nyhavnaområdet til en offentlig og urban badeplass. Området vurderes også som aktuelt for å vurdere en tilsvarende tilrettelegging som havnebadene i København.

Kommunedirektøren mener en badeplass på Grilstad Marina har et meget stort potensiale og at den kan være med å avlaste populære badeplasser på Ranheim og Lade. Etablering av en ny badeplass ligger forøvrig inne som et rekkefølgekrav for fremtidig utbygging i området.

PRIORITERTE BADEPLASSER I TRONDHEIM:

Badeplasser - Vurdering og prioriteringsrekkefølge

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

Martin (55) fra Heimdal søker arbeidsglade unge pensjonister

Martin Hoem (55) søkte hundrevis av jobber uten napp. Nå skal heimdalingen hjelpe andre seniorer med restarbeidsevne inn igjen på arbeidsmarkedet.

LES OGSÅ

HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADET
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;