-2.7 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021
- Annonse -spot_img

Etterforsker voldtekt av 6 år gammel jente på vei hjem fra skolen

Politiet ber alle som var utendørs i området fra Breidablikk skole - Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei i tidsrommet mellom kl. 14.00 og kl.15.00 fredag 23. oktober om å melde seg for politiet på tipstelefon 73 48 94 00

- Annonse -
  • Søndag kl 18: En 13 år gammel gutt er siktet melder politiet i en pressemelding søndag ettermiddag
  • Søndag 12.00: Politiet skal ha fått inn nærmere 50 tips i saken forteller politiadvokat Bente Bøklepp.
  • Lørdag 21:30: Jenta skal i et tilrettelagt avhør ha gitt et signalement av mannen som forgrep seg.
  • Lørdags 16:15: Personen som vises på bildet har meldt seg for politiet. Mannen har status som vitne melder politiet litt før kl. 16. Det var mannen selv som tok kontakt med politiet.

PRESSEMELDING

Voldtekt mot barn på vei hjem fra skolen 23. oktober

Politiet fikk fredag 23. oktober kl.14:40 melding om at en jente på seks år ble stoppet av en mann da hun var på vei hjem fra Breidablikk skole. I området Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei skal mannen ha befølt jenta.

-Vi ser svært alvorlig på denne hendelsen. Dette har skjedd i et boligområde på dagtid ovenfor et barn som er på vei hjem fra skolen. Vi har satt alle tilgjengelige resurser inn i etterforskningen, sier Bente Bøklepp politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

-Foreløpig har ingen status som mistenkt i saken. Politiet har iverksatt etterforskning og jobber nå med vitneavhør, rundspørringer i området og andre tekniske undersøkelser, sier Bente Bøklepp politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

-Politiet har ingen opplysninger om at dette er noe annet enn en enkeltepisode, og vi har ikke fått melding om at andre har vært utsatt for det samme. Men, gjerningspersonen er ikke pågrepet og vi oppfordrer derfor av føre var prinsippet foreldre til å være litt ekstra oppmerksomme, sier Bente Bøklepp politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

Det er i dette området på Heimdal at en jente på 6 år skal ha blitt befølt av en mann (Foto: Google Maps)

Ber folk melde seg

Politiet ber om at alle personer som var utendørs i området fra Breidablikk skole – Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei i tidsrommet mellom kl. 14.00 og kl.15.00 fredag 23. oktober, melder seg for politiet på tipstelefonen.

Politiet ber om at personer som har kamera i kjøretøy/boliger/industribygg eller lignende i området fra Breidablikk skole til Mentz Skjetnes vei melder seg til politiet på tipstelefonen slik at vi kan gjennomgå disse.

Det er gjort observasjon av en person som beveger seg langs Mentz Skjetnes vei ca. kl 14.20, og politiet ber om at denne personen melder seg (se bilde). Om det er personer som kjenner til personens identitet eller har sett personen samme dag bes de melde seg for politiet på tipstelefon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: