-14 C
Trondheim
søndag, november 28, 2021
- Annonse -spot_img

Etterlyser flere vitner etter bortføringsforsøk

Ønsker kontakt med to personer som er fanget opp på overvåkningsfilm fra bussholdeplassen Peder Morsets veg

 

PRESSEMELDING

Etter å ha gått gjennom overvåkningsbilder, ønsker politiet i Trøndelag å komme i kontakt med personer som oppholdte seg i nærheten av bussholdeplassen Peder Morsets veg på Heimdal, torsdag 12. november ca. kl. 16.00.

Se vedlagte foto fra overvåkningsfilm fra bussholdeplassen, som viser to av personene politiet ønsker å komme i kontakt med.

Det foreligger ingen mistanke om at disse personene er involvert i noe kriminelt, men de er ønsket som vitner i forbindelse med etterforskning av forsøk på bortføring av barn.

Personene bes ta kontakt med politiet via vår nettside tips.politiet.no/trøndelag eller via telefon 7348 9400.

Politiet fikk torsdag 12. november kl. 17:15 melding om at et mindreårig barn ble forsøkt tatt med i en lys kassebil eller en van, av ukjente gjerningspersoner i krysset mellom Industriveien og Sivert Thonstads vei på Heimdal.

Saken etterforskes etter straffeloven paragraf 254 som omhandler frihetsberøvelse. Politiet har foretatt rundspørring i området, innhentet videoovervåkning og fortsetter etterforskningen denne uka. Det er også gjennomført tilrettelagt avhør av den fornærmede.

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken og politiet har på nåværende tidspunkt ingen flere kommentarer til saken.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES OGSÅ