-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Klæt Café avviser stengerykter

Tror ryktet oppstod da eiendommen hvor kafeen holder til nylig ble solgt.

- Annonse -

–Vi har hørt falske rykter som går i nærområdet når det kommer til driften av kaféen vår. Disse medfører ikke riktighet i det hele tatt, forteller driver Inger Anne Pedersen som har drevet kaféen rett ved Klett-krysset sammen med partner Sigrun Torp siden 1993

–Klæt Cafe er sted der man møter kjentfolk over et godt måltid med tradisjonell norsk mat. Vi har fått veldig mange og gode stamgjester. En av kundene våre har spist middagen sin ved stambordet sitt så og si hver eneste dag siden vi tok over for 27 års siden, forteller Pedersen.

NORSK HUSMANNSKOST: Klæt Café er et sosialt samlingssted der man møter kjentfolk over et godt måltid med tradisjonell norsk mat, sier Inger
Anne Pedersen.

Men også kafeen ved det travle Klett-krysset har merket koronakrisen.

–Vi har jo også fått merke på omsetningen at det er en koronapandemi som herjer, men vi har fortsatt godt meg gjester. Stamgjestene er fortsatt mange og trofaste. I en slik situasjon er det fortvilet at folk går rundt og tror at vi skal legge ned driften.

Pedersen tror stengeryktene kan ha oppstått i forbindelse med at eiendommen nylig ble solgt.

–Vi har fått forsikringer av de nye eierne om at bygget skal bli stående slik det er i dag, og de ønsker videre drift i kafe-lokalene. Det vil derfor bli servert nydelig norsk husmannskost på Klett også i tiden fremover.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ