-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Stor skøyteglede trass bitende januarkulde

Leinstrand IL med populær skøyteskole for de minste.

- Annonse -

Det spirer og gror i skøytesporten i Trondheim, ikke minst takket være Leinstrand IL. For sitt målrettete og langsiktige rekrutteringsarbeid ble klubben i fjor kåret til landets beste rekrutteringsklubb

Et av tilbudene som Leinstrand IL har til de som ønsker å prøve seg på isen for første gang, er en helt egen skøyteskole. Skøyteskolen er myntet på barn i alderen 5-9 år og arrangeres hver mandag.

Barn som ikke har egne skøyter kan låne dette hos klubben så fremt det er ledige par i riktig størrelse tilgjengelig.

Primus motor for skøyteskolen er tidligere norgesmester og OL-deltaker Grunde Njøs og leder av skøytegruppa Astrid Vårvik Nordheim.

-Egenutvikling, mestring og glede er noe av det vi setter høyt på lista. For oss trenere er det skikkelig artig å se at barna mestrer nye utfordringer og tar nye steg på skøyteisen, forteller Vårvik Nordheim.

(Foto: Astrid Vårvik Nordheim)

Selv om det er Leinstrand IL som står bak skøyteskolen så er det med barn fra både Byneset, Melhus, Buvika, Heimdal, Flatåsen, Sverresborg og Kattem.

Mandag denne uken arrangerte Leinstrand IL årets første skøyteskole på Leangen. I tillegg til klubbens egne løpere hadde man denne gangen også Byneset idrettsskole på besøk.

-Det fungerte godt med smittevernregler da vi delte inn i kohortgrupper der Bynes-gjengen dannet en egen gruppe. Det var totalt 4 grupper som hadde hver sin instruktør som fulgte barna gjennom økta, forteller Vårvik Nordheim.
(Foto: Astrid Vårvik Nordheim)
(Foto: Astrid Vårvik Nordheim)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ