-3.9 C
Trondheim
tirsdag, november 30, 2021
- Annonse -spot_img

Jørgen (18) har startet minilager på familiegården på Klett

Ung landbruksgründer satser i voksende marked.

I takt med at et økende antall trondhjemmere har flyttet fra store eneboliger til leilighetskompleks med begrenset lagringsplass, så har også etterspørselen etter minilagre økt.

De senere årene har det dukket opp et stort antall minilagre over hele byen. Nyeste tilskudd på stammen er Klett Minilager.

-Vi har tre ulike størrelser fra 9m3 til 14m3. Man bestiller og betaler på nett, og bestemmer selv når man vil flytte inn og ut, forklarer daglig leder Jørgen Sæther (18).

Sæther forteller at minilageret bør være midt i blinken for alle de som etter hvert vil bo i leiligheter i Heimdal sentrum og omegn.

-Klett Minilager ligger kun 5 minutter unna Heimdal sentrum og man slipper alt som heter kø og bompasseringer, forklarer Sæther som legger til at man har et samarbeid med Cirkle K Klett om rabatterte hengere for de som måtte trenge det.

Jørgen Sæther (18) trives best i landbruket og anleggsbransjen.

Sæther gikk i vår ut av Gauldal vgs hvor 18-åringen studerte anleggsteknikk. Før det gikk han ett år ved Skjetlein vgs. For det er i landbruket og i anleggsbransjen han trives best.

-Jeg var en stund inne på tanken om å bli politi, men landet til slutt på dette, smiler Sæther som for tiden er lærling ved entreprenørselskapet Graver AS som eies av faren Svein Tore Sæther.

Og når det gjelder Klett Minilager så burde Sæther ha alle muligheter til å kunne tilby konkurransedyktige priser. Minilageret ligger nemlig i en av driftsbygningene tilknyttet familiegården som snart vil bli selvforsynt med energi.

-Vi er i prosessen med å få på plass et biobrenselanlegg som hovedsakelig vil drives av solceller i kombinasjon med flisfyring. På sikt er tanken å kunne tilby strøm også til nærmiljøet på Klett, avslutter Sæther.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES OGSÅ